Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Bouw-en Sloopafval containers


Bent u aan het verbouwen en heeft u een bouw-en sloopafval container nodig? Via enkele korte stappen besteld u al een  bouw-en sloopafval container tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het afval!

Welke container heb ik nodig?

Met een  bouw-en sloopafval container kunt u uw bouwafval eenvoudig vervoeren Bouwafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kunt u in een bouwafval container hout, puin, isolatiemateriaal, metaal, gipsplaten etc. vervoeren. Wij verhuren containers van elk formaat van 3m t/m wel 15 m3.

U kunt bij Hartog-Containers.nl ook een grofvuil container huren voor al uw oude inboudel zoals bedden, banken, stoelen.  Bent u op zoek naar een container voor een andere afvalsoort? Bekijk onze andere containers: puin container, groenafval container, houtafval containergrondcontainer  en dakafval containers.

 

Morgen al in huis

Als u vandaag bij ons een container besteld, wordt het morgen al bezorgd! Wij werken met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze container bij u ophalen in Almere, zorgen wij daarna ook gratis voor de verwerking van het afval. Dus u betaald alleen voor de huurprijs van de container.

Bij vragen over de levering, het ophalen of de containersoorten kunt u altijd contact met ons opnemen!

[profiler]
Memory usage: real: 36962304, emalloc: 36301344
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem