Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Amsterdam

Heb jij binnenkort een klus gepland staan, waarbij veel gemengd afval vrijkomt? En wil je daarom een bouw- en sloopafval container huren in Amsterdam? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Door tijdens je klus een bouw- en sloopafval container te gebruiken, kun je jouw gemengde afval een stuk makkelijker afvoeren. Via enkele stappen kun je bij ons een bouw- en sloopafval container in Amsterdam huren. Dit tegen all-in tarieven. Alle huurprijzen worden bij Hartog Containers inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en eenvoudig een geschikte bouw- en sloopafval container huren voor uw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten kan ik in een bouw- en sloopafval container afvoeren?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Hartog Containers biedt bouw- en sloopafval containers van verschillende formaten aan. Je kunt uit bouw- en sloopafval containers kiezen met formaten van 3 m3 tot wel 15 m3!

Is er bij jouw klus geen sprake van gemengd afval, maar van een ander type afvalsoort en heb je daarom een andere soort container in Amsterdam nodig? Dan biedt Hartog Containers ook andere containers aan, namelijk:

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je op zoek bent naar een bouw- en sloopafval container in Amsterdam, dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit een ruim assortiment met de goedkoopste containers. Bovendien hoef je hier geen borg voor te betalen! Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, waardoor je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Daarom werken wij altijd met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook weer gratis op. Daarnaast zorgen wij bij het ophalen van de containers gratis voor de verwerking en afvoer van het afval.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Mocht je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers huren, dan wordt deze morgen al bij jou in Amsterdam geleverd! Zo kun je snel en zorgeloos van start met je geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt jouw klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Let op: grond vanaf het gebied Amsterdam/Zaanstad/Haarlem en Zuid-Holland west (Rotterdam/Dordrecht) blijven extra verdacht gebied, deze grond kunnen we alleen innemen tenzij vooraf door u een PFAS analyse wordt overlegd.

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊. Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.