Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Baarn

Staat er binnenkort een klus bij jou op de planning en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig in Baarn? Dan kun je het beste bij Hartog Containers terecht! Binnen enkele korte stappen kun je bij ons een bouw- en sloopafval container huren in Baarn. Met all-in tarieven. Onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte container voor jouw klus in Baarn!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Bij Hartog Containers kun je kiezen uit bouw- en sloopafvalcontainers van verschillende formaten. De formaten gaan van 3 m3 tot wel 15 m3. Voor iedere klus, groot of klein, kun je terecht bij Hartog Containers.

Wil jij toch liever een andere type container in Baarn voor je afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

 • Bouwafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn oude inboedel en gips
 • Dakafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn dakleer, bitumen en isolatiematerialen
 • Groenafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn bladeren, takken en snoeiafval
 • Grofvuil container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn kasten, bedden en vloerbedekking
 • Houtafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn hardhout, spaanplaat, multiplex en geverfd hout
 • Puincontainer: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn betonpuin, baksteenpuin, tegelwerk en keramiek
 • Grondafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn visueel schone grond, klei, tuinaarde en graszoden

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je een bouw- en sloopafval container in Baarn wilt huren, is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij Hartog Containers heb je de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Wij plaatsen gratis de container op jouw gewenste plek en halen deze ook weer gratis op. Bovendien zorgen wij zelf voor de verwerking en afvoer van het bouw- en sloopafval. Binnen onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor weet jij precies wat je van ons kunt verwachten, zonder dat er onverwachte extra kosten ontstaan.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Baarn geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je klus gegarandeerd een succes!

Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur 😊. Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.