Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Ede

Staat er binnenkort een klus op de planning en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig in Ede? Bij Hartog Containers ben je hiervoor aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze bouw- en sloopafval container kun jij je gemengde afval een stuk gemakkelijker kwijt tijdens het klussen. Daarbij zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van je afval. Binnen enkele korte stappen kun je op onze website een bouw- en sloopafval container in Ede huren. Onze containers verhuren wij tegen all-in tarieven. Deze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte container voor jouw klus in Ede!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikt afval voor een bouw- en sloopafval container

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Bij ons kun je kiezen uit bouw- en sloopafval containers van verschillende formaten. De formaten lopen van 3 m3 tot wel 15 m3. Je kunt voor iedere klus, groot of klein, terecht bij Hartog Containers voor een geschikte container van jouw klus.

Heb jij toch een andere type container in Ede nodig voor je afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je een bouw- en sloopafval container in Ede wilt huren, is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Wij werken met all-inclusive prijzen. Dit houdt in dat je bij ons geen borg hoeft te betalen. Ook plaatsen en halen wij de containers gratis op. Bij het ophalen van de containers zorgen wij tevens zelf voor het afvoeren en verwerken van het afval.
Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid binnen onze werkwijze. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en weet jij wat je te wachten staat bij Hartog Containers.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Ede geleverd! Wens je liever een andere levertijd? Dat is bij ons helemaal geen probleem. Bij ons kies je zelf jouw gewenste levertijd en zorgen wij ervoor dat je container die dag op de gewenste locatie staat. Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers, wordt je klus gegarandeerd een succes!

Wil je weten welk afval geschikt is voor welke container? Of vraag jij je af welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.