Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Elburg

Staat er binnenkort een klus bij jou op de planning en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig in Elburg? Dan helpt Hartog Containers je hier graag bij. Door gebruik te maken van onze bouw- en sloopafval containers kun jij je gemengde afval een stuk gemakkelijker kwijt tijdens het klussen. Bovendien zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van jouw afval. Binnen enkele korte stappen kun je bij ons een bouw- en sloopafval container huren in Elburg. Dit tegen all-in tarieven. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kom je snel en eenvoudig tot een geschikte container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikt afval voor een bouw- en sloopafval container

Met behulp van een bouw- en sloopafval container kun je op een eenvoudige manier je bouw- en sloopafval afvoeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan afvalsoorten als glas, puin en ander bouwafval. Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit containers van verschillende formaten. De formaten lopen van 3m3 tot wel 15m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Heb jij voor je klus toch een andere container in Elburg nodig? Geen probleem! Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij opzoek naar een bouw- en sloopafval container in Elburg? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wij bieden een ruim assortiment van de goedkoopste containers aan, waarover je geen borg hoeft te betalen. Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet je bij ons altijd wat je kunt verwachten. Bovendien werken we altijd met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers kosteloos en halen deze ook weer kosteloos op. Ook zorgen wij bij het ophalen van de containers voor de afvoer en de verwerking van het afval.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Bestel jij vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Elburg geleverd en kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus! En één ding is zeker: met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers, wordt je klus gegarandeerd een succes!

Vraag jij je af welke afvalsoort geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 55, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor je klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.