Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Zeewolde

Heb jij een bouw- en sloopafval container nodig in Zeewolde? Dan staat Hartog Container voor je klaar! Met onze containers kun jij je afval een stuk makkelijker kwijt. Bovendien zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van je bouw- en sloopafval. Je kunt bij ons via enkele korte stappen, tegen all-in tarieven, een bouw- en sloopafval container huren in Zeewolde. Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Huur jij je container bij Hartog Containers? Dan kom je dankzij onze voordelen snel en gemakkelijk tot een geschikte container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Hartog Containers biedt containers van verschillende formaten aan, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat er altijd wel een passende container is voor jouw vrijkomende afval!

Heb jij een andere type container in Zeewolde nodig voor je klus? Naast bouw- en sloopafval containers kun je ook bij ons terecht voor de volgende type containers:

 • Bouwafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld oude inboedel, gips en metaal
 • Dakafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld dakleer, bitumen en isolatiematerialen
 • Groenafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld takken, bladeren en snoeiafval
 • Grofvuil container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld kasten, bedden en vloerbedekking
 • Houtafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld hardhout, multiplex, geverfd hout en spaanplaat
 • Puincontainer: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld betonpuin, baksteenpuin, keramiek en tegelwerk
 • Grondafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei

De voordelen van Hartog Containers

Wil je een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. En het extra voordeel? Je hoeft geen borg te betalen voor onze containers en al onze prijzen zijn all-inclusive. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent bij ons. Daarbij komt kijken dat wij onze containers gratis bij de afgesproken plek plaatsen en deze ook weer gratis ophalen. Bovendien zorgen wij bij het ophalen voor de verwerking en afvoer van het afval.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Bestel je vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Zeewolde geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan je geplande klus. En één ding is zeker: met onze goedkoopste bouw- en sloopafval containers wordt je klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Zeewolde 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.