Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Bouw- en sloopafval container huren Amersfoort

Bent u binnenkort van plan om te verbouwen of heeft u een grote opruiming op de planning staan? Komt hierbij veel gemengd afval vrij en heeft u daarom een bouw- en sloopafval container in Amersfoort nodig? Dan helpt Hartog Containers u hier graag bij. Door het gebruik van een bouw- en sloopafval container tijdens uw verbouwing, kunt u uw gemengde afval een stuk makkelijker afvoeren. Daarnaast zorgen wij zelf voor de verwerking en afvoer van uw bouw- en sloopafval. U kunt via enkele korte stappen een bouw- en sloopafval container in Amersfoort bij ons huren tegen all-in tarieven. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kunt u snel en gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container huren voor uw verbouwing!

Bouw- en sloopafval container huren in Amersfoort

Met een bouw- en sloopafval container kunt u op een gemakkelijke manier gemengd afval afvoeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan grofvuil, bouwafval en inboedel. Bij Hartog Containers bieden wij bouw- en sloopafval containers aan van verschillende formaten. Wij verhuren bouw- en sloopafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3!

Naast bouw- en sloopafval containers verhuren wij ook andere soorten containers. Bent u op zoek naar een container voor een ander type afvalsoort? Dan kunt u kiezen uit een van de volgende containers:


De voordelen van Hartog Containers

Mocht u op zoek zijn naar een bouw- en sloopafval container in Amersfoort, dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij Hartog Containers heeft u de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. U hoeft bij ons geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Bij het ophalen van de containers zorgen wij tevens gratis voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Indien u vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers huurt, dan wordt deze morgen al bij u in Amersfoort geleverd! Zo kunt u zorgeloos en snel van start gaan met uw geplande verbouwing. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt uw verbouwing gegarandeerd een succes. Heeft u vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wilt u weten welke container u het beste kunt huren voor uw klus? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met u mee!