Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Barneveld

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig in Barneveld? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Met onze bouw- en sloopafval containers kun je jouw gemengde afval tijdens het klussen een stuk gemakkelijker kwijt. Bovendien zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van jouw afval. Je kunt via enkele korte stappen op onze website snel en eenvoudig een container bij ons huren in Barneveld. Dit tegen all-in tarieven. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Profiteer van onze voordelen door gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container te huren voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikt afval voor een bouw- en sloopafval container

Je kunt op een eenvoudige manier jouw gemengde afval kwijt in een bouw- en sloopafval container. Bij gemengd afval kun je bijvoorbeeld denken aan afval zoals glas, puin en isolatiemateriaal. Wij bieden bij Hartog Containers bouw- en sloopafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container voor jouw klus.

Ben je toch op zoek naar een andere type container in Barneveld voor jouw afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

 • Bouwafval container: hierbij kun je denken aan afval als oude inboedel en gips
 • Groenafval container: hierbij kun je denken aan afval als takken, bladeren en snoeiafval
 • Grofvuilcontainer: hierbij kun je denken aan afval als kasten, bedden en vloerbedekking
 • Dakafval container: hierbij kun je denken aan afval als dakleer, bitumen en isolatiematerialen
 • Puincontainer: hierbij kun je denken aan afval als baksteenpuin, betonpuin, tegelwerk en keramiek
 • Houtafval container: hierbij kun je denken aan afval als multiplex, hardhout, spaanplaat en geverfd hout
 • Grondafval container: hierbij kun je denken aan afval als visueel schone grond, klei, tuinaarde en graszoden

De voordelen van Hartog Containers

Ben je op zoek naar een bouw- en sloopafval container in Barneveld? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd goed weet waar jij aan toe bent. Wij werken altijd met een all-inclusive prijs. Bij je bestelling plaatsen en halen wij de containers gratis op. Ook zorgen wij bij het ophalen van de containers voor de afvoer en de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Barneveld geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers wordt jouw verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 25, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur 😊. Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.