Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Hilversum

Heb jij binnenkort een klus zoals een opruiming of verbouwing op de planning staan en wil je hiervoor een bouw- en sloopafval container huren in Hilversum? Dan helpt Hartog Containers je graag! Je kunt via enkele korte stappen (tegen all-in tarieven) een bouw- en sloopafval container in Hilversum huren bij ons. Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container huren voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoort is geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Wij bieden bouw- en sloopafval containers aan van verschillende formaten waarbij je kunt kiezen uit containers van 3 m3 tot wel 15 m3!

Heb je met jouw klus toch een ander type container in Hilversum nodig voor een andere afvalsoort? Dan biedt Hartog Containers ook andere soorten containers aan, namelijk:

De voordelen van Hartog Containers

Een container huren in Hilversum? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment met de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat jij bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Wij werken altijd met een all-inclusive prijs. Ook wordt het plaatsen en ophalen van de containers gratis gedaan. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de containers gratis voor de verwerking en de afvoer van jouw afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur 😊. Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.