Skip to content

Een bouw- en sloopafval container huren in Utrecht

Ben jij van plan om te verbouwen, verhuizen of heb je een andere klus gepland staan waarvoor je een bouw- en sloopafval container in Utrecht wilt huren? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Onze bouw- en sloopafval containers maken het mogelijk om je afval gemakkelijk kwijt te kunnen. Daarbij komt kijken dat wij zelf voor de verwerking van het afval zorgen. Via enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een bouw- en sloopafval container in Utrecht bij ons huren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kun je snel en gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container huren voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw bouwafval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval valt afval als glas, puin en ander bouwafval. Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit containers van verschillende formaten. Deze formaten gaan van 3 m3 tot wel 15 m3!

Heb jij voor je klus toch een andere container in Utrecht nodig? Geen probleem! Naast bouw- en sloopafval containers heb je bij Hartog Containers namelijk de keuze uit de volgende containers:

 • Grofvuil container: geschikt voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking
 • Puincontainer: geschikt voor afvalsoorten zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk
 • Bouwafval container: geschikt voor afval als steen- en betonpuin, metaal en gips
 • Houtafval container: geschikt voor afvalsoorten zoals multiplex, spaanplaat, hardhout en geverfd hout
 • Grondafval container: geschikt voor afvalsoorten zoals visueel schone grond, klei, tuinaarde en graszoden
 • Dakafval container: geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen

Waarom Hartog Containers?

Ben je op zoek naar een bouw- en sloopafval container in Utrecht? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment met de goedkoopste containers. Wij werken met all-inclusive prijzen en je hoeft bij ons geen borg te betalen voor de containers wanneer je een container wilt huren. Bij het bestellen van een van onze containers wordt deze gratis bij je geplaatst en opgehaald. Bovendien zorgen wij voor de verwerking en de afvoer van het afval. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid, is één ding zeker: bij ons weet je altijd goed waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Utrecht geleverd en kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus! Met de goedkoopste containers in ons ruime assortiment wordt je klus gegarandeerd een groot succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 50, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.