Skip to content

Bouwafval container Almere

Ben je van plan om binnenkort te gaan klussen en heb je een bouwafvalcontainer nodig in Almere? Hartog Containers staat voor je klaar! Wanneer je een container bij ons huurt, regelen wij de afvoer en verwerking van het bouwafval voor je. Het huren van een bouwafvalcontainer bij ons is eenvoudig en snel, tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief BTW. Kies voor gemak en betrouwbaarheid en huur jouw container bij Hartog Containers, waar je snel kunt profiteren van onze vele voordelen!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten horen thuis in een bouwafval container?

Bij Hartog Containers ben je aan het juiste adres wanneer je binnenkort gaat klussen en een bouwafvalcontainer in Almere nodig hebt. We bieden een breed scala aan bouwafvalcontainers, waarmee je niet alleen bouwafval maar ook gemengd afval zoals oude inboedel en grofvuil kunt afvoeren. Denk hierbij aan voorbeelden zoals hout, metaal en vloerbedekking voor bouw- en sloopafval. Van kleine klussen tot grote projecten, onze containers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 3 m3 tot 15 m3, zodat je altijd een passende container hebt.

Daarnaast hebben we ook andere soorten containers beschikbaar die kunnen voldoen aan specifieke behoeften. Zo bieden we containers voor dakafval, grofvuil, groenafval, houtafval, puin en grondafval. Voor dakafval kun je denken aan materialen zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Grofvuilcontainers zijn geschikt voor items zoals kasten, bedden en vloerbedekking. Groenafvalcontainers zijn bedoeld voor materialen zoals takken, snoeiafval en bladeren. Houtafvalcontainers bieden ruimte voor materialen zoals multiplex, hardhout, spaanplaat en geverfd hout. Puincontainers zijn geschikt voor materialen zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk. Grondafvalcontainers zijn bedoeld voor materialen zoals visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei.

De voordelen van Hartog Containers

Als je een bouwafvalcontainer in Almere zoekt, dan is Hartog Containers de ideale keuze! We bieden een breed scala aan betaalbare containers, zonder dat je hiervoor borg hoeft te betalen. Onze all-inclusive prijzen zorgen voor duidelijkheid, zodat je precies weet waar je aan toe bent zonder verrassingen. Daarnaast plaatsen we de containers gratis en halen we ze ook gratis weer op. Ook de verwerking en afvoer van het afval wordt door ons verzorgd. Huur vandaag nog een container bij Hartog Containers en ervaar het gemak van onze service!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag nog een bouwafvalcontainer bij ons bestelt, wordt deze morgen al bij jou in Almere geleverd! Zo kun je snel en zonder zorgen beginnen aan je geplande klus. En met de voordeligste bouwafvalcontainers van Hartog Containers ben je gegarandeerd verzekerd van een succesvolle afronding van je project!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over bouwafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Almere 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouwafval container kun je diverse soorten sloopafval afvoeren die vrijkomen tijdens je (ver)bouwproject. Denk aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic en ander puin. Ook plaatmateriaal, vloerbedekking, steen- en betonpuin mogen in de bouwafval container.

Niet toegestaan in een bouwafvalcontainer zijn: asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, matrassen (inclusief matrassen van slaapbanken en ligstoelen), huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten, dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal, accu’s (bijtende of irriterende stoffen), gevaarlijk en/of (klein) chemisch afval, autobanden, fietsbanden en motorbanden. Ook apparaten met accu’s en batterijen, koelkasten, vriezers of andere vloeistof houdende apparaten, stoffen die stankoverlast veroorzaken, verf- en verdunningsresten (chemisch afval), organisch afval en gasflessen zijn niet toegestaan.

Welk formaat bouwafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je meerdere delen van je huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.