Skip to content

Bouwafval container Amersfoort

Ben je binnenkort van plan om te klussen en heb je daarom een bouwafval container in Amersfoort nodig? Hartog Containers helpt je hier graag mee! Je kunt via enkele korte stappen een bouwafval container in Amersfoort bij ons huren tegen all-in tarieven. Alle huurprijzen worden bij Hartog Containers inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte bouwafval container huren voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Bouwafval afvoeren in Amersfoort

Met een bouwafval container kun je op een gemakkelijke manier bouwafval afvoeren. Dat is echter niet het enige type afval dat in deze container terecht kan. Zo kun je ook gemengd afval kwijt in een bouwafval container, zoals grofvuil en inboedel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedden, banken en/of stoelen. Bij Hartog Containers bieden wij bouwafval containers aan van verschillende formaten. Wij verhuren bouwafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3!

Naast bouwafval containers verhuren wij ook andere soorten containers. Ben je op zoek naar een container in Amersfoort voor je afvalsoort? Dan heb je de keuze uit de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je op zoek bent naar een bouwafval container in Amersfoort is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wil je een container huren bij Hartog Containers? Dan heb je de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Je hoeft hier geen borg voor te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Bij het ophalen van de containers zorgen wij tevens gratis voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Mocht je vandaag een bouwafval container huren bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou in Amersfoort geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met jouw geplande verbouwing. Met de goedkoopste bouwafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.