Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Bouwafval container huren in Amsterdam

Heeft u binnenkort een grote verbouwing of opruiming in Amsterdam op de planning staan? Dan heeft u vast een bouwafval container in Amsterdam nodig om uw bouwafval af te kunnen voeren. Hier helpt Hartog Containers u graag bij! Wanneer u bij ons een bouwafval container huurt, zorgen wij voor de afvoer en verwerking van uw bouwafval. U kunt via enkele korte stappen, tegen all-in tarieven, een bouwafval container in Amersfoort bij ons huren. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kunt u snel en gemakkelijk een geschikte bouwafval container huren voor uw verbouwing of opruiming!

Wat voor afval is geschikt voor een bouwafval container?

Een bouwafval container maakt het mogelijk om uw bouwafval op een gemakkelijke manier af te voeren. Bouwafval is echter niet het enige type afval dat in deze container terecht kan. Gemengd afval, zoals inboedel en grofvuil, kunt u namelijk ook kwijt in een bouwafval container. Hierbij kunt u denken aan afval zoals bedden, banken en/of stoelen. Hartog Containers verhuurt bouwafval containers van verschillende formaten. U heeft de keuze uit bouwafval containers met formaten van 3 m3 tot wel 15 m3. Hierdoor kunt u tot de container komen die het meest geschikt is voor uw klus.

Heeft u toch een andere container nodig voor het type afvalsoort dat u moet afvoeren? Dan heeft u bij Hartog Containers ook de keuze uit andere soorten containers. Naast bouwafval containers verhuren wij ook de volgende type containers:

 

De voordelen van Hartog Containers

Bent u op zoek naar een bouwafval container in Amsterdam? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Ook hoeft u hier geen borg voor te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met een all-inclusive prijs. Het gratis plaatsen en ophalen van onze containers is hierbij inbegrepen. Bij het ophalen van onze containers zorgen wij tevens gratis voor de verwerking en afvoer van uw afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer u vandaag een bouwafval container bij Hartog Containers huurt, dan wordt deze morgen al bij u in Amsterdam geleverd! Zo kunt u zorgeloos en snel van start gaan met uw geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers die Hartog Containers biedt, wordt uw klus gegarandeerd een succes.

Heeft u vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wilt u weten welke container u het beste kunt huren voor uw klus? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met u mee!