Skip to content
afval container 10m3 Hartog Containers
afval container 10m3 Hartog Containers

10 m³ container voor Dakafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Grondafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Groenafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

10 m³ container voor Houtafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Schoon puin

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Bouw- en sloopafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Grofvuil

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: indien er ander afval in de container aanwezig is, zullen wij hier een toeslag voor berekenen welke je achteraf gefactureerd krijgt.

Schoon metsel-, steen- en betonpuin, hout, metaal (leidingen, binten e.d), diverse kunststoffen en rubber, plaatmateriaal, vloerbedekking (maximaal 30%), verpakkingsmaterialen van kunststof, plastics, karton, gips.

Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal. Matrassen, ook matrassen van slaapbanken en ligstoelen. Huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten. Dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal. Accu’s (bijtende of irriterende stoffen). Gevaarlijk en/ of (klein) chemisch afval. Autobanden, fietsbanden, motorbanden e.d. Apparaten met accu’s en batterijen. Koelkast, vriezer of andere vloeistof houdende apparaten. Stoffen die stankoverlast veroorzaken. Verf en verdunningsresten (chemisch afval). Organisch afval. Gasflessen.

Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind, natuursteen, kalkzandsteen

Asfalt, gasbeton / Ytong / Cellenbeton, gips, gipsblokken, gipsplaten, dakgrind, glas

Spaanplaat, multiplex, MDF, geperst hout, vezelplaat, hardhout, deuren zonder ruiten en metaal, geverfd hout, laminaat

Bielzen, geïmpregneerd/ gewolmaniseerd hout, verbrand hout, niet-houten materialen, ondervloeren

Takken, Snoeiafval, Bladeren, Grasmaaisel.

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

Bielzen, Grond en tuinaarde, Zand, Graszoden, Japanse duizendknoop (plantensoort)

Dakleer, Dakbedekking, Bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen)

Andere materialen

Visueel schone grond, Tuinaarde, Graszoden, Zand, Klei

Vervuilde grond, Mogelijk verontreinigde grond, Grond met Japanse duizendknoop (plantensoort)

Kasten, Bedden, Vloerbedekking/ linoleum/ vloerzeil, Keukenbladen, Stoelen, Banken, Tafels.

Matrassen, koelkasten en vriezers. (tenzij er een toeslag wordt betaald)
Autobanden.

Clear

Vulzand bijbestellen?

Bij deze container is er de mogelijkheid om van 1 m³ t/m maximaal 5 m³ aan vulzand bij te bestellen.

Bekijk of wij ook vulzand in jouw plaats leveren. Doe de postcode check!

Container 10m3

Ben jij binnenkort van plan om te gaan klussen en heb je hiervoor een container van 10m3 nodig? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Onze containers van 10m3 zijn ideaal voor allerlei soorten klussen en deze kun je bij ons huren. De container is 400 cm lang, 180 cm breed en 160 cm hoog. In het overzicht hieronder wordt weergegeven welke afvalsoorten geschikt zijn per container. Hieraan kun je zien welke afvalsoorten er wel en niet zijn toegestaan in de container.

Let op: wanneer er ander afval in de afvalcontainer wordt gelegd, wordt er een extra toeslag berekend en krijg je achteraf een factuur toegestuurd met de extra kosten.

Bij ons heb je de keuze uit containers van verschillende formaten die geschikt zijn voor iedere afvalsoort. Indien je bij ons op werkdagen een container besteld, bezorgen wij het de volgende dag al op jouw gewenste plek. Daarbij halen wij de afvalcontainer op en zorgen wij zelf voor de afvalverwerking. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

10 m3 container huren?

Wil jij graag achterhalen of het huren van een 10 kuub container geschikt is voor je geplande klus of wil je weten welke container je nodig hebt voor welk afvalsoort? Wij adviseren je graag! Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte container voor jouw geplande klus!

Hoogte lading container
Onze container van 10 m3 kan tot maximaal 20 centimeter boven de rand worden gevuld. Als je de container hoger laadt, voeren wij deze niet af vanwege de veiligheid van onze chauffeurs. Dat betekent dat onze chauffeurs een extra rit moeten rijden, wat ertoe leidt dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast is het niet toegestaan dat het afval aan de zijkanten uitsteekt.

Levering
Wanneer je vandaag een container bij ons besteld, wordt deze morgen al bij jou bezorgd! De containers worden op werkdagen binnen 24 uur op de gewenste locatie geplaatst. Als je de voorkeur hebt voor een bepaald dagdeel, kun je dit aangeven op onze website. Verder is het handig om te weten dat wij de containers op doordeweekse werkdagen tot 18:00 uur bezorgen.

Aanwezigheid bij plaatsing

Je hoeft niet aanwezig te zijn als de 10 kuub container wordt geplaatst, op voorwaarde dat wij voldoende geïnformeerd zijn over de gewenste locatie voor de container. Dit kun je doorgeven in het bestelformulier. Daarbij vinden we het belangrijk om over je mobiele telefoonnummer te beschikken. Mocht de container namelijk wegens onvoorziene omstandigheden niet geplaatst kunnen worden, dan is het mogelijk om je telefonisch te bereiken voor het maken van een alternatieve afspraak.

Wanneer jij een specifieke locatie in gedachten hebt, kun je dit bij ons melden. In dit geval is het wel van belang dat je aanwezig bent bij het plaatsen van de container om de juiste plek aan te wijzen. Hiervoor dien jij voorafgaand de plek vrij te maken, bijvoorbeeld met behulp van pylonen of afzetlint. Op deze manier voorkomen we een verkeerde rit en extra kosten.

Annuleren bestelling
Uiteraard kan het voorkomen dat je wegens omstandigheden je bestelde container moet annuleren. Bij Hartog Containers is dit mogelijk. Is je container nog niet onderweg of al geplaatst? Dan kun je je bestelling kosteloos annuleren. Wanneer je container al is geplaatst of de chauffeur al onderweg is, wordt er €102,85 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van je betaalde bedrag voor de bestelling afgetrokken. Het daarvan resterende bedrag storten wij terug op je rekening.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.