Skip to content

Bouwafval container huren Barneveld

Heb jij binnenkort een klus gepland staan waarbij je een bouwafval container in Barneveld nodig hebt? Hartog Containers helpt je hier graag mee. Met een bouwafval container kun je jouw bouwafval gemakkelijk afvoeren tijdens het klussen. Daarbij zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van jouw bouwafval. Via enkele korte stappen kun je bij ons tegen all-in tarieven een bouwafval container huren in Barneveld. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte container komen voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouwafval container?

Met een bouwafval container kun je jouw bouwafval makkelijk kwijt tijdens het klussen. Bouwafval is echter niet het enige type afval dat je in deze container kunt laten afvoeren. Gemengd afval, zoals grofvuil en inboedel, is ook geschikt voor een bouwafval container. Voorbeelden van afvalsoorten die geschikt zijn voor deze container, zijn bedden, banken en/of stoelen. Wij bieden bouwafval containers aan van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3!

Ben je toch op zoek naar een container in Barneveld voor een andere type afvalsoort? Wij verhuren naast bouwafval containers ook de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil je een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Wij plaatsen de containers gratis en halen deze ook weer gratis op. Bovendien zorgen we bij het ophalen van de containers zelf voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een bouwafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Barneveld geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over bouwafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Barneveld 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouwafval container kun je diverse soorten sloopafval afvoeren die vrijkomen tijdens je (ver)bouwproject. Denk aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic en ander puin. Ook plaatmateriaal, vloerbedekking, steen- en betonpuin mogen in de bouwafval container.

Niet toegestaan in een bouwafvalcontainer zijn: asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, matrassen (inclusief matrassen van slaapbanken en ligstoelen), huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten, dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal, accu’s (bijtende of irriterende stoffen), gevaarlijk en/of (klein) chemisch afval, autobanden, fietsbanden en motorbanden. Ook apparaten met accu’s en batterijen, koelkasten, vriezers of andere vloeistof houdende apparaten, stoffen die stankoverlast veroorzaken, verf- en verdunningsresten (chemisch afval), organisch afval en gasflessen zijn niet toegestaan.

Welk formaat bouwafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je meerdere delen van je huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.