Skip to content

Bouwafval container Harderwijk

Ga jij binnenkort verbouwen, opruimen of heb je een andere klus gepland staan waarvoor je een bouwafval container wilt huren in Harderwijk? Hartog Containers helpt je graag! Op onze website kun je binnen enkele klikken al een bouwafval container huren in Harderwijk. Dit tegen all-in tarieven. Alle huurprijzen van onze containers worden inclusief BTW vertoond. Met onze voordelen vind jij eenvoudig een geschikte bouwafval container voor je klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Bouwafval afvoeren in Harderwijk

Met een bouwafval container kun je op een gemakkelijke wijze bouwafval afvoeren. Dit is echter niet het enige type afval dat geschikt is voor een bouwafval container. Gemengd afval, zoals inboedel en grofvuil, kan namelijk ook terecht in een bouwafval container. Denk hier bijvoorbeeld aan afvalsoorten als banken, bedden of stoelen. Wij verhuren containers van verschillende formaten. Je hebt bij ons de keuze uit containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Hierdoor kom je bij Hartog Containers altijd tot een container die het meest geschikt is voor jouw klus!

Heb je toch een andere type container in Harderwijk nodig voor het afvoeren van jouw afvalsoort? Naast bouwafval containers kun je ook bij ons terecht voor de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een bouwafval container huren in Harderwijk? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je overigens geen borg hoeft te betalen, wanneer je een container huurt. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid, weet je bij ons altijd waar jij aan toe bent. Zonder extra kosten te hoeven verwachten. Wij werken daarom altijd met all-in tarieven. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van je bestelde container. Wij zorgen tevens voor de afvoer en verwerking van je afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag nog een bouwafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Harderwijk geleverd. Zo kun je zorgeloos snel van start met je geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over bouwafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Harderwijk. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouwafval container kun je diverse soorten sloopafval afvoeren die vrijkomen tijdens je (ver)bouwproject. Denk aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic en ander puin. Ook plaatmateriaal, vloerbedekking, steen- en betonpuin mogen in de bouwafval container.

Niet toegestaan in een bouwafvalcontainer zijn: asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, matrassen (inclusief matrassen van slaapbanken en ligstoelen), huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten, dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal, accu’s (bijtende of irriterende stoffen), gevaarlijk en/of (klein) chemisch afval, autobanden, fietsbanden en motorbanden. Ook apparaten met accu’s en batterijen, koelkasten, vriezers of andere vloeistof houdende apparaten, stoffen die stankoverlast veroorzaken, verf- en verdunningsresten (chemisch afval), organisch afval en gasflessen zijn niet toegestaan.

Welk formaat bouwafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je meerdere delen van je huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.