Skip to content

Bouwafval container huren?

Ben jij aan het verbouwen en heb je een bouwafval container nodig? Wij staan voor je klaar! Bij Hartog Containers kun je via enkele korte stappen tegen all-in tarieven een bouwafval container huren. De huurprijzen van onze containers worden altijd inclusief BTW weergegeven. Huur jij je container bij Hartog Containers, dan kun je dankzij onze voordelen snel en gemakkelijk jouw geplande klus realiseren! Wij helpen graag!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouwafval container?

Een bouwafval container maakt het mogelijk eenvoudig je bouwafval af te voeren. Zo kun je in een bouwafval container bijvoorbeeld hout, puin, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten vervoeren. Bouwafval is echter niet het enige afval dat je in deze type container kwijt kunt. Ook gemengd afval kan je namelijk kwijt in een bouwafval container, zoals inboedel of grofvuil. Wij verhuren containers van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij Hartog Containers altijd tot een geschikte container komt voor jouw klus. Een klus groot of klein: wij helpen je graag!

Heb je toch een ander type container nodig voor jouw vrijkomende afval? Dan bieden wij naast bouwafval containers ook de volgende verschillende type containers aan:

Ga je klussen of verbouwen? Dan hebben wij verschillende containers die geschikt zijn. We bieden bouw- en sloopafval containers aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking. Daarnaast verhuren we grofvuil containers. Deze containers zijn geschikt voor kasten, keukenbladen en bedden. Heb je alleen houtafval waar je van af moet? Dan is een houtafval container de beste optie. Verder bieden we puincontainers aan die geschikt zijn voor baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk.

Is je dak toe aan vervanging? Wij verhuren ook dakafval containers waar je je dakafval in kwijt kan. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Ga je in de tuin aan de slag? Dan is een groenafval container of een grondafval container de beste keuze. Een groenafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals bladeren, takken en snoeiafval en een grondafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei.

Waarom een bouwafval container huren bij Hartog Containers?

Voor het huren van een bouwafval container of een andere soort container is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment van goedkope containers, waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Wij werken met all-inclusive prijzen. Daarom weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wanneer je bij ons een container huurt, plaatsen wij de container gratis en halen deze ook weer gratis op. Bovendien zorgen wij voor de verwerking en afvoer van jouw afval. Daarom kun je het beste een bouwafval container huren bij Hartog Containers!

Vandaag besteld, morgen al in huis!

Huur je vandaag nog een bouwafval container bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container of welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.