Skip to content

3 m³ container voor Dakafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

3 m³ container voor Grondafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

3 m³ container voor Groenafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

3 m³ container voor Houtafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

3 m³ container voor Schoon puin

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

3 m³ container voor Bouw- en sloopafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

3 m³ container voor Grofvuil

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: indien er ander afval in de container aanwezig is, zullen wij hier een toeslag voor berekenen welke je achteraf gefactureerd krijgt.

Schoon metsel-, steen- en betonpuin, hout, metaal (leidingen, binten e.d), diverse kunststoffen en rubber, plaatmateriaal, vloerbedekking (maximaal 30%), verpakkingsmaterialen van kunststof, plastics, karton, gips.

Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal. Matrassen, ook matrassen van slaapbanken en ligstoelen. Huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten. Dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal. Accu’s (bijtende of irriterende stoffen). Gevaarlijk en/ of (klein) chemisch afval. Autobanden, fietsbanden, motorbanden e.d. Apparaten met accu’s en batterijen. Koelkast, vriezer of andere vloeistof houdende apparaten. Stoffen die stankoverlast veroorzaken. Verf en verdunningsresten (chemisch afval). Organisch afval. Gasflessen.

Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind, natuursteen, kalkzandsteen

Asfalt, gasbeton / Ytong / Cellenbeton, gips, gipsblokken, gipsplaten, dakgrind, glas

Spaanplaat, multiplex, MDF, geperst hout, vezelplaat, hardhout, deuren zonder ruiten en metaal, geverfd hout, laminaat

Bielzen, geïmpregneerd/ gewolmaniseerd hout, verbrand hout, niet-houten materialen, ondervloeren

Takken, Snoeiafval, Bladeren, Grasmaaisel.

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

Bielzen, Grond en tuinaarde, Zand, Graszoden, Japanse duizendknoop (plantensoort)

Dakleer, Dakbedekking, Bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen)

Andere materialen

Visueel schone grond, Tuinaarde, Graszoden, Zand, Klei

Vervuilde grond, Mogelijk verontreinigde grond, Grond met Japanse duizendknoop (plantensoort)

Kasten, Bedden, Vloerbedekking/ linoleum/ vloerzeil, Keukenbladen, Stoelen, Banken, Tafels.

Matrassen, koelkasten en vriezers. (tenzij er een toeslag wordt betaald)
Autobanden.

Clear

Vulzand bijbestellen?

Bij deze container is er de mogelijkheid om van 1 m³ t/m maximaal 2 m³ aan vulzand bij te bestellen.

Bekijk of wij ook vulzand in jouw plaats leveren. Doe de postcode check!

Container 3 m³

Bij Hartog Containers is het mogelijk om een container van 3 m³ te huren. Dit formaat is ideaal als je van plan bent een kleine klus uit te voeren. De container is 225 cm in de lengte, 150 cm in de breedte en 100 cm in de hoogte. In het onderstaande overzicht kun je zien welke afvalsoorten er wel en niet zijn toegestaan in elk type container. Hierdoor weet je welke 3 kuub container geschikt is voor jouw geplande klus.

Let op: als er ander afval in de container wordt gelegd, wordt er een extra toeslag verrekend en krijg je achteraf een factuur toegestuurd met de extra kosten.

Je kunt bij ons kiezen uit containers van verschillende formaten die geschikt zijn voor iedere afvalsoort. Op werkdagen leveren wij de containers binnen 24 uur bij jou thuis. Wij werken met all-in tarieven. Dit houdt in dat wij je container gratis plaatsen en ook weer ophalen. Daarnaast zorgen wij ook zelf voor de afvoer en verwerking van je afval, zodat jij jouw klus snel en makkelijk kan uitvoeren.

 

3 m³ container huren?

Wil jij graag achterhalen of het huren van een 3 kuub container geschikt is voor je geplande klus of wil je weten welke container je nodig hebt voor welk afvalsoort? Wij adviseren je graag! Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij helpen jou om je klus snel en eenvoudig te starten met de juiste container!

Hoogte lading container
Onze container van 3 m³ kan tot maximaal 20 centimeter boven de rand worden gevuld. Als je de afvalcontainer hoger laadt, voeren wij deze niet af vanwege de veiligheid van onze chauffeurs. Dat betekent dat onze chauffeurs een extra rit moeten rijden, wat ertoe leidt dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Levering container 3 m³
Als je jouw gewenste container vandaag hebt besteld, dan wordt deze de volgende werkdag al bij jou thuis bezorgd! Wij zorgen ervoor dat de containers op werkdagen binnen 24 uur op de gewenste locatie worden geplaatst. Wil jij jouw afvalcontainer liever op een bepaald dagdeel laten leveren? Dan kun je dit aangeven op onze website. Hiervoor is het handig om te weten dat wij onze containers op doordeweekse dagen tot 18:00 uur leveren.

Aanwezigheid bij plaatsing
Je hoeft niet aanwezig te zijn als de 3 kuub container wordt geplaatst, op voorwaarde dat wij voldoende geïnformeerd zijn over de gewenste locatie voor het plaatsen. Dit kun je doorgeven in het bestelformulier. Daarbij vinden we het belangrijk om over je mobiele telefoonnummer te beschikken. Mocht de container namelijk wegens onvoorziene omstandigheden niet geplaatst kunnen worden, dan is het mogelijk om je telefonisch te bereiken voor het maken van een alternatieve afspraak.

Wanneer jij een specifieke locatie in gedachten hebt, kun je dit bij ons melden. In dit geval is het wel van belang dat je aanwezig bent bij het plaatsen van de container om de juiste plek aan te wijzen. Hiervoor dien jij voorafgaand de plek vrij te maken. Daarbij is het handig om de gewenste plaats te voorzien van pylonen of afzetlint om obstakels te voorkomen. Op deze manier voorkomen we een verkeerde rit en extra kosten

Annuleren bestelling
Het is bij ons mogelijk om je bestelling te annuleren. De annulering is kosteloos indien de container nog niet is geplaatst en de chauffeur nog niet onderweg is. Er worden wel kosten in rekening gebracht als de chauffeur bij annulering al onderweg is of de container al is geplaatst. Houd in dat geval rekening met annuleringskosten van €102,85 inclusief BTW. Dit bedrag wordt afgetrokken van het reeds betaalde bedrag voor het huren van de container. Het resterende bedrag storten wij terug.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.