Skip to content

Container huren Amersfoort

Ga je binnenkort klussen, opruimen of heb je een ander project gepland staan waarbij je een container nodig hebt in Amersfoort? Dan helpt Hartog Containers jou hier graag bij! Wij beschikken over verschillende soorten containers voor elk soort afval en van verschillende afmetingen. Je kunt bij ons via enkele korte stappen tegen all-in tarieven een container huren. Alle prijzen worden bij ons inclusief BTW weergegeven. Naast het verhuren van containers, zorgen wij ook voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij een container huren in Amersfoort? Dan is dat makkelijk te regelen bij Hartog Containers! Je hebt bij ons de keuze uit containers van verschillende formaten. Wij verhuren containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor zowel een kleine als grote klus bij Hartog Containers terecht kunt.

Bovendien bieden wij verschillende soorten containers aan die je kunt huren. Deze zijn geschikt voor diverse afvalstromen. Je kunt kiezen uit de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-inclusive prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen we de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook gratis voor de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.