Skip to content

Container huren Amsterdam

Ben jij binnenkort van plan om te klussen en heb je hiervoor een container in Amsterdam nodig? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Wij beschikken over verschillende soorten containers voor elk type afval. Ook hebben we containers van verschillende afmetingen. Via enkele korte stappen kun je bij ons tegen all-in tarieven een container huren in Amsterdam. Alle prijzen worden bij ons inclusief BTW weergegeven. Wij zorgen naast het verhuren van containers ook voor de verwerking en de afvoer van je afval. Wij helpen je graag bij jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Container huren bij Hartog Containers in Amsterdam

Wanneer je graag een container in Amsterdam wilt huren, kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers. Je hebt bij ons de keuze uit containers van verschillende formaten. Wij bieden containers aan van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor iedere klus, klein of groot, altijd bij Hartog Containers terecht kunt.

Wij bieden verschillende soorten containers die je voor jouw klussen kunt huren. Deze containers zijn voor verschillende afvalstromen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende containers met de scherpste prijzen:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden wij van duidelijkheid. Daardoor weet jij bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen we de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Mocht je vandaag een container bij Hartog Containers willen huren, dan wordt deze morgen al bij jou in Amsterdam geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel aan de slag met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt jouw klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een passende container.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Let op: grond vanaf het gebied Amsterdam/Zaanstad/Haarlem en Zuid-Holland west (Rotterdam/Dordrecht) blijven extra verdacht gebied, deze grond kunnen we alleen innemen tenzij vooraf door u een PFAS analyse wordt overlegd.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.