Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Container huren Barneveld

Bent u aan het klussen of verbouwen en heeft u een container nodig in Barneveld? Bij Hartog-Containers.nl kunt u terecht voor diverse formaten containers voor diverse soorten afval. Via enkele korte stappen besteld u al een container tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het afval!

Welke container heeft u nodig?

In Barneveld verhuren wij containers van elk formaat van 3m t/m wel 15 m3. Kijk op onze 'container huren' pagina voor de containers!

Welk afval kunt u hierin kwijt? 

Bij een verbouwing van uw huis, schuur of tuin kan er een diversiteit aan afval vrijkomen. Daarom verhuren wij containers in Barneveld voor divers afval. Bij Hartog-Containers kunt u terecht voor grofvuil-, puin-, bouw- en sloopafval-, groenafval-, houtafval- en dakafval containers.

All-inclusive prijs én gratis transport in Barneveld!

Bestelt u vandaag een container? Dan bezorgen wij deze morgen al gratis in Barneveld. Hartog-Containers.nl werkt met een all-inclusive prijs. Daarom leveren wij onze containers gratis in Barneveld, en halen deze ook weer gratis bij u op. Na het ophalen verzorgen wij gratis de verwerking van het afval.

Heeft u vragen over het huren van een container in Barneveld? Neem gerust contact met ons op.