Skip to content

Container huren Barneveld

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een container in Barneveld nodig? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Je kunt bij ons terecht voor een grote keuze uit verschillende type containers van verschillende formaten die geschikt zijn voor alle afvalsoorten. Via enkele korte stappen is het bij ons mogelijk om tegen all-in tarieven een container te huren in Barneveld. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Ook zorgen we bij het ophalen van de containers voor de afvoer en de verwerking van je afval. Wij dragen graag bij aan een gemakkelijk en snel verloop van jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Een container huren? Dat doe je het makkelijkst bij Hartog Containers! Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt. Wij hebben verschillende soorten containers die je bij ons kunt huren voor diverse afvalstromen. Je hebt de keuze uit de volgende type containers:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden wij van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen we deze ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Barneveld geleverd. Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt jouw klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een geschikte container.

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 55, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over onze containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Barneveld 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

Welk formaat container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Bij een klein project heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 container. Ga je een groot project aan? Dan raden wij je een 10 m3 container aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.