Skip to content

Container huren Bunschoten-Spakenburg

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus op de planning staan waarbij je een container in Bunschoten-Spakenburg nodig hebt? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij bieden namelijk containers aan van alle soorten en maten. Bij ons kun je eenvoudig binnen enkele korte stappen een container huren in Bunschoten-Spakenburg. En dit tegen all-in tarieven! De huurprijzen van al onze containers staan inclusief BTW weergegeven. Daarbij zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag met jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m3


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Container huren bij Hartog Containers

Heb jij een container nodig in Bunschoten-Spakenburg? Dan kun je dit eenvoudig regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot 15 m3! Dit maakt dat je voor elke klus bij ons terecht kan. Wij verhuren verschillende soorten containers voor verschillende afvalstromen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een container in Bunschoten-Spakenburg? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie voor je klus! Waarom? Omdat wij een ruim assortiment aanbieden van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Onze prijzen worden altijd all-inclusive weergegeven. Ook plaatsen en halen wij de containers gratis op. Tevens zorgen we bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van het afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit houdt in dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

All-inclusive prijs én gratis transport naar Bunschoten-Spakenburg!

Indien je vandaag nog jouw container besteld bij Hartog Containers, wordt deze morgen al bij jou in Bunschoten-Spakenburg geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan je geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over een passende container.

Wil jij graag weten welk afval geschikt is voor welke container? Of heb je vragen over welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.