Skip to content

Container huren Bunschoten-Spakenburg

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus op de planning staan waarbij je een container in Bunschoten-Spakenburg nodig hebt? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij bieden namelijk containers aan van alle soorten en maten. Bij ons kun je eenvoudig binnen enkele korte stappen een container huren in Bunschoten-Spakenburg. En dit tegen all-in tarieven! De huurprijzen van al onze containers staan inclusief BTW weergegeven. Daarbij zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag met jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Container huren bij Hartog Containers

Heb jij een container nodig in Bunschoten-Spakenburg? Dan kun je dit eenvoudig regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot 15 m3! Dit maakt dat je voor elke klus bij ons terecht kan. Wij verhuren verschillende soorten containers voor verschillende afvalstromen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een container in Bunschoten-Spakenburg? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie voor je klus! Waarom? Omdat wij een ruim assortiment aanbieden van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Onze prijzen worden altijd all-inclusive weergegeven. Ook plaatsen en halen wij de containers gratis op. Tevens zorgen we bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van het afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit houdt in dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

All-inclusive prijs én gratis transport naar Bunschoten-Spakenburg!

Indien je vandaag nog jouw container besteld bij Hartog Containers, wordt deze morgen al bij jou in Bunschoten-Spakenburg geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan je geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over een passende container.

Wil jij graag weten welk afval geschikt is voor welke container? Of heb je vragen over welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over onze containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Bunschoten-Spakenburg 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

Welk formaat container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Bij een klein project heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 container. Ga je een groot project aan? Dan raden wij je een 10 m3 container aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.