Skip to content

Container huren Bussum

Ben jij binnenkort van plan om te verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus op de planning staan waarbij je een container nodig hebt in Bussum? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wij beschikken over verschillende containers van diverse formaten voor iedere afvalsoort. Op onze website kun je via enkele stappen tegen all-in tarieven een container huren in Bussum. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Naast het verhuren van de containers, zorgen wij zelf ook voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig voor jouw klus in Bussum? Dan is dat makkelijk te regelen bij Hartog Containers! Bij ons heb je de keuze uit containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3 m3 tot 15 m3. Wat betekent dit? Je kunt dus bij ons terecht voor zowel grote als kleine klussen!

Wij bieden containers in Bussum aan die geschikt zijn voor verschillende afvalstromen. Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek om jouw container te huren! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Hierdoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij bieden een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Verder werken wij met all-inclusive prijzen. Hieronder valt het gratis plaatsen en halen van jouw container. Tevens zorgen we bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van je afval.

Vandaag bestellen, morgen kosteloos getransporteerd naar Ede

Wanneer je vandaag een container bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij jou in Bussum geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt starten met jouw geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met een passende container.

Wil je graag weten welk afval geschikt is voor welke container? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over onze containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Bussum 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

Welk formaat container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Bij een klein project heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 container. Ga je een groot project aan? Dan raden wij je een 10 m3 container aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.