Skip to content

Container huren Dronten

Heb jij een verbouwing, opruiming of andere klus op de planning staan waarvoor je een container wilt huren in Dronten? Dan kun je het beste bij Hartog Containers terecht! Wij beschikken over containers van verschillende formaten, geschikt voor iedere afvalsoort. Via enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een container huren in Dronten. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven.

Met onze Hartog containers dragen we graag bij aan je geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij een container huren in Dronten? Dan valt dit eenvoudig te regelen bij Hartog Containers. Bij ons kun je kiezen uit containers van verschillende formaten. Van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor iedere klus bij ons terecht kan voor een geschikte container.

Wij beschikken over containers die geschikt zijn voor diverse afvalstromen. Het gaat om de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is dé plek voor het huren van een geschikte container voor je klus! Waarom? Wij beschikken over een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Wij werken met all-in tarieven. Hier zit het gratis leveren en ophalen van de bestelde container bij inbegrepen. Bovendien zorgen we bij het ophalen ook voor de afvoer en verwerking van het afval. Dat scheelt een bezoek aan milieustraat Dronten. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Dit omdat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid binnen ons werk.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Dronten!

Wil jij vandaag nog een container huren in Dronten bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in gemeente Dronten geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan jouw geplande klus. En één ding is zeker: met onze container wordt de klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over de juiste container.

Wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor je klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.