Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Container huren Ede

Heeft u een container nodig voor uw verbouwing in Ede? In de webwinkel van www.hartog-containers.nl huurt u eenvoudig met een klik op de knop een container. Een container voor elk soort afval, een container van elke grootte. Via enkele korte stappen besteld u al een container tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het afval!

Containerverhuur in Ede

Hartog-Containers.nl verhuurt containers in Ede van 3 m3 t/m wel 15 m3! De afvalsoorten die wij verwerken zijn: grofvuil, bouw- en sloopafval, puin, houtafval, groenafval, grond en dakafval. Elk soort afval een passende container!

Vandaag bestellen, morgen kosteloos getransporteerd naar Ede

Wanneer u vandaag een container bestelt, leveren wij deze morgen al op een door u gewenste locatie in Ede. Bij Hartog-Containers.nl werken we met een all-inclusief prijs; dit betekent dat wij de container kosteloos in Amersfoort bezorgen en afhalen. Daarnaast zorgen wij van Hartog-Containers.nl zelf voor de verwerking van uw afval.

Heeft u nog vragen over uw afval of over de te huren containers? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of contactformulier.

 

[profiler]
Memory usage: real: 36700160, emalloc: 35975192
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem