Skip to content

Container huren Ermelo

Op zoek naar een container voor je klus in Ermelo? Bij Hartog Containers ben je aan het juiste adres! We hebben containers van elk formaat voor elke soort afval. Bestel eenvoudig via onze website tegen all-in tarieven, waarbij al onze prijzen inclusief BTW zijn. We helpen je graag bij het vinden van de juiste container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Container huren in Ermelo?

Container huren in Ermelo? Bij Hartog Containers is het zo gepiept! Kies uit een scala aan formaten, variërend van 3 m3 tot maar liefst 15 m3, zodat je altijd de perfecte container hebt, ongeacht de omvang van je project.

Containers voor alle soorten afval

Ben je op zoek naar een ander type container in Ermelo dat beter past bij jouw specifieke afvalsoort? Wij hebben de perfecte container voor jouw klus. Zo hebben we bouwafvalcontainers speciaal ontworpen voor het afvoeren van inboedel en isolatiemateriaal. Onze bouw- en sloopafvalcontainers zijn geschikt voor het deponeren van diverse materialen, zoals hout, metaal en vloerbedekking. Als je op zoek bent naar een oplossing voor grofvuil, bieden onze grofvuilcontainers ruimte voor verschillende soorten afval, waaronder kasten, bedden en vloerbedekking.

Daarnaast hebben we ook schoon puin containers beschikbaar waarin je al je puin kwijt kunt, evenals speciale containers voor specifieke afvalsoorten. Zo bieden we dakafvalcontainers voor dakleer, bitumen en isolatiematerialen, groenafvalcontainers voor takken, snoeiafval en bladeren, en houtafvalcontainers voor hout, multiplex en spaanplaat. Voor schone grond, aarde en zand hebben we ook grondafvalcontainers beschikbaar. Wat je afvalsoort ook is, bij Hartog Containers hebben we de juiste container voor jouw behoeften in Ermelo.

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Bij Hartog Containers geloven we in het bieden van hoogwaardige diensten met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten centraal, en daarom streven we ernaar om het huren van een container zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Een van de manieren waarop we dit doen, is door geen borg te vragen en duidelijke all-in tarieven te hanteren. Deze tarieven omvatten niet alleen de huur van de container, maar ook de plaatsing, ophaling, afvoer en verwerking van het afval. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Vandaag besteld? Morgen al geleverd in Ermelo!

Bij Hartog Containers begrijpen we dat tijd kostbaar is, vooral als je bezig bent met een project. Daarom streven we ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te maken. Als je vandaag een container bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat deze morgen al bij je in Ermelo wordt afgeleverd. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen met wachten en direct aan de slag kunt met je project. Met Hartog Containers kun je vertrouwen op een snelle en betrouwbare service, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol voltooien van je project.

Heb jij vragen over het huren van een container in Ermelo? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor jou klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.