Skip to content

Container huren Hilversum

Heb jij binnenkort een verhuizing, opruiming of een andere klus op de planning staan waarbij je een container in Hilversum nodig hebt? Dan helpt Hartog Containers jou hier graag bij! Wij beschikken over verschillende typen containers voor iedere afvalsoort en in verschillende formaten. Je kunt via enkele korte stappen tegen all-in tarieven bij ons een container huren in Hilversum. Alle prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Naast het verhuren van de containers zorgen wij ook voor de afvoer en de verwerking van jouw afval. Wij helpen je graag bij jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij graag een container bestellen in Hilversum? Dan kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers! Je hebt bij ons de keuze uit veel containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor iedere klus, klein of groot, bij Hartog Containers terecht kunt!

Wij bieden verschillende soorten containers aan die je kunt huren voor diverse afvalstromen. Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit de volgende containers met de scherpste prijzen:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen deze ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval. 

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil jij vandaag een container bij Hartog Containers huren? Dan wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Zo kun je zorgeloos, snel en voor een lage prijs aan de slag met jouw geplande klus. Met de goedkope containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een passende container.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 55, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Veelgestelde vragen over onze containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Hilversum 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

Welk formaat container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Bij een klein project heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 container. Ga je een groot project aan? Dan raden wij je een 10 m3 container aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.