Skip to content

Container huren Lelystad

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een container huren in Lelystad? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij beschikken over containers van alle soorten en maten. Op onze website kun je binnen enkele klikken al een container huren in Lelystad. En dat tegen all-in tarieven! Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte container voor je geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig in Lelystad? Dit is eenvoudig te regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3! Dit betekent dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een passende container.

Wij verhuren containers voor verschillende afvalstromen. Hierbij gaat het om de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wanneer je op zoek bent naar een container in Lelystad is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Omdat je bij ons de keuze hebt uit een breed aanbod van de goedkoopste containers. Je hoeft overigens geen borg te betalen voor het huren van onze containers. Wij hanteren all-in tarieven. Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt voor het plaatsen en ophalen van je bestelde container. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container zelf voor de afvoer en verwerking van je afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je bij ons altijd weet wat je van ons kunt verwachten.

Vandaag besteld, morgen gratis geleverd in Lelystad!

Bestel je vandaag een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Lelystad geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over de juiste container!

Bij vragen over de containersoorten, de levering of het ophalen in Lelystad, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook!

Veelgestelde vragen over onze containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Lelystad 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

Welk formaat container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Bij een klein project heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 container. Ga je een groot project aan? Dan raden wij je een 10 m3 container aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.