Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Container huren Leusden

Aan het verbouwen of klussen, en een container op locatie nodig in Leusden? Op www.hartog-containers.nl huurt u met één klik op de muisknop gemakkelijk een container. Een container voor diverse soorten afval, een container van elke grootte. Via enkele korte stappen besteld u al een container tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het afval!

Divers containerverhuur in Leusden

In Leusden verhuren wij containers van 3 m3 t/m 15 m3! De containers zijn bekwaam voor diverse afvalsoorten: grofvuil, bouw- en sloopafval, puin, houtafval, groenafval, grond en dakafval.

Vandaag bestellen? Morgen al bezorgd in Leusden!

Bestelt u vandaag een container? Dan bezorgen wij deze morgen in Leusden. Hartog-Containers werkt met een all-in prijs! Dit betekent dat wij uw container kosteloos in Leusden op de door u gewenste plek bezorgen en afhalen. Is uw container vol? Dan zorgen wij zelf voor de verwerking van het afval.

Heeft u vragen over welke container geschikt is voor welk afval? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of contactformulier.