Skip to content

Container huren Leusden

Een verbouwing, opruiming of andere klus gepland staan waarbij je een container nodig hebt in Leusden? Bestel dan jouw container bij Hartog Containers! Je hebt bij ons de keuze uit goedkope containers van elk formaat en voor iedere afvalsoort. Via enkele korte stappen kun je bij ons tegen all-in tarieven een container huren in Leusden. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Daarbij komt nog kijken dat wij zelf voor de afvoer en de verwerking van jouw verzamelde afval zorgen. Hartog Containers helpt je graag met het mogelijk maken van jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij een container huren in Leusden? Dan kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor iedere klus, klein of groot, terecht kunt bij Hartog Containers. Ook beschikken wij over containers voor verschillende afvalstromen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende containers met de laagste prijzen:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval. 

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil je vandaag een container bestellen bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Leusden geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt gaan met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een passende container.

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 55, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.