Skip to content

Container huren

Welkom bij Hartog Containers, ‘de gele containers die je overal ziet staan’! Via enkele korte stappen bestel je al een container tegen all-in tarieven. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende type containers voor iedere afvalsoort. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het afval. Wij helpen je graag om jouw klus snel en gemakkelijk te laten verlopen!

Huur je afvalcontainer vandaag, dan kunnen we hem morgen al leveren!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Container huren bij Hartog Containers

Wil jij graag een container huren? Dan kan dat bij Hartog Containers! Wij hebben een breed assortiment aan containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3 m3 tot en met 15 m3. Dit zorgt ervoor dat je met welke klus dan ook bij ons terecht kunt voor een passende container. Wij bieden de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Daarnaast hoef je bij ons geen borg te betalen bij het huren van onze container. Voor ons is duidelijkheid erg belangrijk en daarom werken wij altijd met all-inclusive prijzen. Hierdoor ben je op de hoogte van de kosten en weet je precies van je kunt verwachten. Bij bestelling plaatsen wij de container gratis op jouw gewenste plek en halen deze ook weer op. Daarbij zorgen wij zelf voor de verwerking van jouw verzamelde afval.

De volgende dag al geleverd!

Wil je vandaag nog een container huren bij ons, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met jouw klus? Dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plaats geleverd. Wegens onze snelle bezorging kun je al gauw en zorgeloos beginnen aan je geplande klus. Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een geschikte container. En met de containers van Hartog Containers wordt jouw klus zeker een succes. Is je container vol? Dan neem je zelf contact met ons op om hem weer op te laten halen.

Wil jij graag een container huren, maar twijfel je welk formaat het meest geschikt is voor jouw klus? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier. Hartog Containers staat voor je klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.