Skip to content

Container wisselen

Container wisselen gaat heel eenvoudig. U kunt namelijk gewoon een nieuwe container bestellen. Wij zullen dan een lege container plaatsen en de volle container weer meenemen. Wilt u dat wij de container alleen komen ophalen? Dat kunt u dit hier aan ons doorgeven.

Container 3 m³ – Wissel container
Container 6 m³ – Wissel container
Container 10 m³ – Wissel container


Container 10 m³ gesloten – Wissel container


Container 15 m³ – Wissel container

Veelgestelde vragen

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is voorkeurstijdstip, wij kunnen niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Nee hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

Een bestelling kun je natuurlijk annuleren. Is de container nog niet geplaatst? Of is de chauffeur nog niet onderweg? Dan kan dit kosteloos geannuleerd worden. Is de container al geplaatst of is de chauffeur al onderweg? Dan zullen wij voor een 3 t/m 10 m³ €105,00 (incl. BTW) en voor een 15 t/m 40 m³ €150,00 (incl. BTW) in rekening brengen. Dit wordt van jouw reeds betaalde bedrag afgetrokken. Het restant storten wij terug. Wil je graag de container annuleren? Dan kun je ons bellen op: 033-4617180.

De container mag tot maximaal 20 centimeter boven de rand gevuld worden. Indien de container hoger beladen is en deze wordt meegenomen door de chauffeur, worden extra kosten berekend.

Indien je meerdere afvalsoorten hebt, kan het voordeliger zijn om per afvalsoort een container te bestellen. Over het algemeen is dit van toepassing bij een grondige verbouwing van een complete woning of groter. Bij een kleine verbouwing van bijvoorbeeld alléén een badkamer zal het prijsverschil klein zijn en adviseren wij een container voor Bouw- en Sloopafval.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid afval dat je hebt. Een kubieke meter, m3, is 1 meter lang, 1 meter breed en 1 meter hoog. De verschillende afmetingen per container staan bij de afbeeldingen vermeld. Houd er wel rekening mee dat aan de voorzijde van de container altijd voldoende ruimte moet zijn, zodat de vrachtwagen de container kan plaatsen en ophalen.

Ja, dat is mogelijk. Maar let op: je dient dit wel door te geven voordat onze chauffeur de container op komt halen. Je kunt de wijziging van het soort afval aan ons doorgeven per telefoon of via de chat. Indien er dan een extra bedrag betaald moet worden, wordt hiervoor een betaalverzoek gestuurd.

Je kunt ons altijd bellen op: 033-4617180. Ook kun je gebruik maken van de chat op de website om jouw vraag stellen.

Container huren bij Hartog Containers

Wij beschikken over containers van verschillende formaten voor iedere afvalsoort. Dit maakt dat je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container. Bestel je vandaag een Hartog Container? Dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.