Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Dakafval container


Bij het vervangen van uw dak komt er geheid het nodige dakafval vrij. Dit dakafval kunt u afvoeren door een dakafval container van Hartogcontainers.nl te bestellen. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het dakafval!

Welke container heb ik nodig?

Met een dakafval container kunt u uw bouwafval eenvoudig vervoeren Bouwafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kunt u in een bouwafval container dakleer, dakbedekking, bitumen, isolatiematerialen. etc. vervoeren. Wij verhuren containers van elk formaat van 3m t/m wel 10 m3.

U kunt bij Hartog-Containers.nl ook een grofvuil container huren voor al uw oude inboudel zoals bedden, banken, stoelen.  Bent u op zoek naar een container voor een andere afvalsoort? Bekijk onze andere containers: puin container, groenafval container, houtafval containergrondcontainer  en bouwafval container.

 

Morgen al in huis

Als u vandaag bij ons een container besteld, wordt het morgen al bezorgd! Wij werken met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze container bij u ophalen in Almere, zorgen wij daarna ook gratis voor de verwerking van het afval. Dus u betaald alleen voor de huurprijs van de container.

Bij vragen over de levering, het ophalen of de containersoorten kunt u altijd contact met ons opnemen!

[profiler]
Memory usage: real: 36700160, emalloc: 36197400
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem