Skip to content

Dakafval container huren Almere

Denk je erover om binnenkort je dak te vernieuwen in Almere? Waarschijnlijk komt er dan flink wat dakafval vrij. Om dit efficiënt te kunnen afvoeren, is het verstandig om een dakafvalcontainer te huren. Hartog Containers staat klaar om je daarbij te ondersteunen. Met onze dakafvalcontainer kun je het afval eenvoudig kwijt en wij zorgen voor de verwerking en afvoer ervan. Het huren van een dakafvalcontainer is simpel: met enkele korte stappen heb je hem tegen all-in tarieven in Almere. Bij Hartog Containers tonen we al onze huurprijzen inclusief BTW. Met ons kun je snel en gemakkelijk aan de slag met het vernieuwen van jouw dak!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Wat mag er in een dakafval container?

Bij Hartog Containers in Almere kun je gemakkelijk jouw dakafval laten afvoeren met onze dakafvalcontainers. Dakafval omvat diverse materialen, zoals dakleer, dakbedekking, bitumen en isolatiematerialen. Onze dakafvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van 3m³ tot 10m³. Dit betekent dat je bij ons altijd de juiste container kunt vinden voor jouw specifieke klus. We staan klaar om je te helpen!

Alle soorten afvalcontainers

Bij Hartog Containers bieden we een breed scala aan containers voor allerlei soorten afval. Of je nu bezig bent met een renovatie, tuinonderhoud of een grote opruiming, wij hebben de perfecte container voor jouw specifieke behoeften. Voor het afvoeren van bouwafval, inclusief inboedel en grofvuil, hebben we speciale bouwafvalcontainers beschikbaar. Als je te maken hebt met tuinafval zoals takken, snoeiafval en bladeren, bieden onze groenafvalcontainers een ideale oplossing. Voor grofvuil, zoals kasten, bedden en vloerbedekking, hebben we speciale containers om dit efficiënt af te voeren. Onze houtafvalcontainers zijn geschikt voor multiplex, hardhout, spaanplaat en geverfd hout. Puincontainers zijn perfect voor baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk. Voor grotere klussen waarbij diverse materialen vrijkomen, zijn onze bouw- en sloopafvalcontainers de juiste keuze. En als je grond moet afvoeren, zoals visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei, bieden onze grondafvalcontainers een handige oplossing. Bij Hartog Containers streven we ernaar om jouw afvalproblemen eenvoudig op te lossen, zodat jij je kunt concentreren op het succesvol afronden van jouw project.

De voordelen van Hartog Containers

Zoek je naar een dakafvalcontainer in Almere? Dan is Hartog Containers de beste keuze voor jou. We bieden een breed assortiment aan containers tegen de scherpste prijzen, zonder dat je een borg hoeft te betalen. Bij Hartog Containers hechten we veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je altijd precies weet waar je aan toe bent bij het huren van een container, zonder onverwachte extra kosten. We werken met all-inclusive prijzen, wat betekent dat het plaatsen en ophalen van de containers gratis is. Bij het ophalen regelen we ook de verwerking en afvoer van het afval. Zo kun je je klus gemakkelijk en snel uitvoeren!

Vandaag besteld, morgen al bezorgd in Almere!

Als je vandaag een dakafvalcontainer wilt huren bij Hartog Containers, wordt deze al de volgende dag bij jou in Almere geleverd! Zo kun je snel en zonder zorgen beginnen met je geplande klus. Met onze voordelige dakafvalcontainers ben je verzekerd van een succesvolle verbouwing.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor jouw dakafvalcontainer? Of wil je advies over welke container het beste past bij jouw verbouwing of klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.