Skip to content

Dakafval container huren Ermelo

Ga je binnenkort jouw dak vervangen in Ermelo? Dan komt waarschijnlijk het nodige dakafval vrij. Dit dakafval kun je het beste afvoeren door een dakafval container te huren. Bij Hartog Containers helpen wij je hier graag bij. Door het gebruik van een dakafval container, kan je jouw afval makkelijk kwijt. Daarnaast zorgen wij voor de verwerking en afvoer van jouw dakafval. Je kan door enkele korte stappen te doorlopen een dakafval container huren in Ermelo tegen all-in tarieven. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kan je makkelijk en snel beginnen met het vervangen van jouw dak!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welke afvalsoorten kan ik in een dakafval container afvoeren?

Met een dakafval container in Ermelo van Hartog Containers kun je jouw dakafval eenvoudig laten vervoeren. Bij dakafval kun je denken aan de volgende afvalsoorten: dakleer, dakbedekking, bitumen, isolatiematerialen. Wij verhuren dakafval containers in verschillende formaten van 3m3 t/m 10 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor passende containers. Wij helpen je graag!

Naast dakafval containers verhuren wij ook andere soorten containers in Ermelo. Ben je op zoek naar een container voor een ander type afvalsoort? Naast de dakafval containers bieden wij een breed scala aan andere containers aan om aan al jouw behoeften te voldoen. Zo hebben we bouwafvalcontainers speciaal ontworpen voor het afvoeren van inboedel en isolatiemateriaal. Onze bouw- en sloopafvalcontainers zijn geschikt voor het deponeren van diverse materialen, zoals hout, metaal en vloerbedekking. Als je op zoek bent naar een oplossing voor grofvuil, bieden onze grofvuilcontainers ruimte voor verschillende soorten afval, waaronder kasten, bedden en vloerbedekking.

Daarnaast hebben we ook schoon puin containers beschikbaar waarin je al je puin kwijt kunt, evenals speciale containers voor specifieke afvalsoorten. Zo bieden we groenafvalcontainers voor takken, snoeiafval en bladeren, en houtafvalcontainers voor hout, multiplex en spaanplaat. Voor schone grond, aarde en zand hebben we ook grondafvalcontainers beschikbaar. Wat je afvalsoort ook is, bij Hartog Containers hebben we de juiste container voor jouw behoeften in Ermelo.

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij op zoek naar een dakafval container in Ermelo? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Duidelijkheid vinden wij bij Hartog Containers heel belangrijk. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent bij het huren van een container, zonder onverwachte extra kosten te verwachten. Wij werken met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Bij het ophalen zorgen wij tevens voor de verwerking en afvoer van het afval. Dat maakt dat je jouw klus makkelijk en snel kan uitvoeren!

Vandaag besteld, morgen al bezorgd in Ermelo!

Wil je vandaag een dakafval container huren bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou in Ermelo geleverd! Zo kunt je zorgeloos en snel van start gaan met je geplande klus. Met de goedkoopste dakafval containers die Hartog Containers biedt, wordt jouw verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw verbouwing of klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over dakafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Ermelo 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

De volgende materialen mogen in een dakafval container: dakleer, dakbedekking, en bitumen. Ook als er isolatiematerialen verlijmd zijn aan een van deze materialen mag je ze afvoeren in een dakafval container.

Wat er niet in een dakafval container mag zijn alle materialen die niet vallen onder: dakleer, dakbedekking en bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen). Dit komt omdat dakafval een heel specifieke afvalsoort is en je dus alleen deze materialen kwijt kunt in deze container.

Welk formaat dakafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein dak dat je gaat vervangen? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 dakafvalcontainer. Ga je je grotere delen of je volledige dag dak renoveren? Dan raden wij je een 6m3 dakafval container of een 10 m3 dakafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.