Skip to content

Groenafval container Almere huren?
Doe het bij Hartog Containers!

Werk je hard in de tuin en merk je dat het tuinafval zich opstapelt? Bij Hartog Containers hebben we dé oplossing: huur een groenafvalcontainer! Ontdek ons brede assortiment groenafvalcontainers, perfect om al je tuinafval snel en gemakkelijk af te voeren. Huur een groenafvalcontainer in Almere met slechts enkele klikken tegen transparante all-in tarieven, inclusief BTW. Laat ons de afvoer en verwerking van je afval regelen, zodat jij je kunt richten op het afronden van je tuinklus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m3


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval kun je in een groenafvalcontainer plaatsen?

Tijdens het werken in je tuin kunnen verschillende soorten afval vrijkomen. Groenafval omvat bijvoorbeeld takken, bladeren, grasmaaisel en snoeiafval, dat je gemakkelijk kunt laten afvoeren en verwerken in een groenafvalcontainer van ons. Het is belangrijk op te merken dat grasmatten niet onder groenafval vallen. Bij Hartog Containers bieden we groenafvalcontainers in diverse formaten, variërend van 3m³ tot 15m³, zowel open als gesloten, voor al je tuinafval in Almere. Zo hebben we altijd de perfecte container voor jouw klus!

Andere afvalsoorten dan groenafval

Maar niet alleen voor groenafval kun je bij ons terecht! We bieden containers voor allerlei soorten afval:

Bouwafvalcontainers zijn geschikt voor materialen zoals hout, gipsplaten, isolatiemateriaal en plastic. Bouw- en sloopafvalcontainers zijn ideaal voor het afvoeren van puin, hout, metaal, en ander bouw- en sloopafval. Grofvuilcontainers zijn geschikt voor grote stukken huisraad zoals meubels, matrassen en tapijten. Houtafvalcontainers zijn bedoeld voor het afvoeren van alle soorten hout, zoals planken, kozijnen en deuren. Puincontainers zijn geschikt voor stenen, beton, tegels en ander schoon puin. Dakafvalcontainers zijn ontworpen voor materialen zoals dakleer, bitumen, dakpannen en dakbedekking. Grondafvalcontainers zijn voor het afvoeren van grond, zand, klei en ander grondafval dat niet in de groenafvalcontainer mag.

Hartog Containers als beste keuze

Als je op zoek bent naar een betaalbare groenafvalcontainer in Almere, dan is Hartog Containers de ideale keuze voor jouw containerverhuur! Wij bieden een breed assortiment aan containers van verschillende formaten tegen de scherpste prijzen. Onze groenafvalcontainers zijn beschikbaar vanaf 3m³ tot en met 15m³, waardoor we altijd een passende container hebben voor jouw groenklus.

Container 3m³ Container 6m³ Container 10m³ Container 10m³ gesloten Container 15m³

Bij Hartog Containers streven we naar duidelijkheid en transparantie. Onze tarieven zijn all-inclusive, wat betekent dat er geen verborgen of extra kosten bij de huur komen kijken. Bij ons hoef je geen borg te betalen voor de huur van je container. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, zonder dat er extra kosten bijkomen.

Groenafval afvoer en verwerking

Bij Hartog Containers hoef je je geen zorgen te maken over het afvoeren en verwerken van je afval, daar zorgen wij voor! Hiervoor is het belangrijk dat je alleen groenafval in je container doet, en geen ander afval. Dan zorgen wij voor een goede afvoer en verwerking in Almere van al jouw groenafval. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken, en kun je je volledig focussen op je klus!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een groenafvalcontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Almere geleverd. Dit betekent dat je met onze container snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Twijfel je over welk afval je allemaal in jouw groencontainer mag? Of wil je advies over welk formaat je nodig hebt? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of geef ons een belletje op 033 200 27 54.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.