Skip to content

Groenafval container Amsterdam huren

Ben je druk bezig in de tuin en stapelt het tuinafval zich op? Bij Hartog Containers vind je de oplossing, huur een groenafval container! Ontdek ons ruime assortiment groenafval containers, perfect om al je tuinafval snel en gemakkelijk af te voeren. Huur een groenafvalcontainer in Amsterdam in slechts enkele stappen tegen heldere all-in tarieven, inclusief BTW. Wij regelen de afvoer en verwerking van jouw afval!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval kun je in een groenafvalcontainer plaatsen?

Er zijn veel verschillende soorten afval die uit je tuin kunnen komen tijdens een klus. Onder groenafval vallen takken, bladeren, grasmaaisel en snoeiafval. Deze kun je in je groenafval container laten afvoeren en verwerken door ons. Onder groenafval valt geen ander afval uit je tuin, zoals grasmatten. Bij Hartog Containers verhuren we groenafval containers voor al jouw tuinafval in verschillende formaten vanaf 3m3 tot en met 15m3. We verhuren zowel open en gesloten containers in Amsterdam, zodat we voor elke klus de perfecte container voor jou hebben!

Ook voor ander afval dan groenafval kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden containers aan voor alle soorten afval:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een goedkope groenafval container in Amsterdam? Hartog Containers is de beste keuze voor jouw containerhuur! Wij hebben een breed assortiment aan containers van verschillende maten voor de scherpste prijzen. Wij bieden groenafval containers aan vanaf 3m3 tot en met 15m3. Zo hebben wij altijd een geschikte container voor jouw groenklus.

Bij Hartog Containers hechten we waarde aan duidelijkheid. Al onze tarieven zijn all-in, waardoor er geen onverwachte of extra kosten bij de huur op komen. Zo hoef je bij ons geen borg te betalen voor de huur van je container. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Zonder dat je extra kosten betaald.

Groenafval afvoer en verwerking

Bij Hartog Containers hoef je je geen zorgen te maken over het afvoeren en verwerken van je afval, daar zorgen wij voor! Hiervoor is het belangrijk dat je alleen groenafval in je container doet, en geen ander afval. Dan zorgen wij voor een goede afvoer en verwerking in Amsterdam van al jouw groenafval. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken, en kun je je volledig focussen op je klus!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een groenafvalcontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Amsterdam geleverd. Dit betekent dat je met onze container snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Twijfel je over welk afval je allemaal in jouw groencontainer mag? Of wil je advies over welk formaat je nodig hebt? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of geef ons een belletje op 033 200 27 54.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.