Skip to content

Groenafval container huren?

Ben jij bezig in de tuin en heb je veel tuinafval dat afgevoerd moet worden? Dan kun je het beste terecht bij Hartog Containers! Wij bieden een ruim assortiment groenafval containers waar je makkelijk je groenafval in kwijt kunt. Via enkele korte stappen kan je al een groenafval container huren tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij zorgen zelf ook voor de verwerking en afvoer van het tuinafval!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval hoort thuis in een groenafval container?

Met een groenafval container kun je jouw tuinafval eenvoudig vervoeren. Tuinafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kun je in een groenafval container takken, snoeiafval, bladeren, grasmaaisel. etc. laten vervoeren. Bij Hartog containers verhuren we containers van elk formaat van 3 m3 t/m 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container voor jouw klus!

Heb je een container nodig voor andere afvalsoorten? Naast groenafval containers verhuren wij ook de volgende type containers:

Ga je klussen of verbouwen? Dan hebben wij verschillende containers die geschikt zijn. We bieden bouwafval container aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals inboedel, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten. Ook bieden we bouw- en sloopafval containers aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking. Daarnaast verhuren we grofvuil containers. Deze containers zijn geschikt voor kasten, keukenbladen en bedden. Heb je alleen houtafval? Dan is een houtafval container de beste optie. Verder bieden we puincontainers aan die geschikt zijn voor baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk.

Is je dak toe aan vervanging? Dan verhuren wij ook dakafval containers. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Ga je in de tuin aan de slag? En heb je een container nodig waar je grond, tuinaarde, graszoden of klei in kwijt kan? Dan is een grondafval container de beste keuze.

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wil jij graag een groenafval container huren voor je klus? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Waarom? Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Je hoeft geen borg te betalen bij het huren van onze containers. Wij werken altijd met all-in tarieven. Daarbij komt kijken dat we gratis jouw container brengen en weer ophalen. Vervolgens zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van jouw groenafval.

In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij Hartog Containers altijd weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Zonder dat je extra kosten betaalt.

Vandaag besteld, morgen al een groenafval container in huis!

Bestel jij vandaag nog een groenafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al op de afgesproken plek geleverd. Dit betekent dat je met onze container snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor je klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 54, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.