Skip to content

Grofvuil container huren Biddinghuizen

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een grofvuil container huren in Biddinghuizen? Hartog Containers staat voor je klaar! Met onze grofvuil containers kun jij je grofvuil eenvoudig laten afvoeren tijdens het klussen. Alle huurprijzen van de containers worden inclusief BTW vertoond. Binnen enkele klikken bestel jij al tegen all-in tarieven een grofvuil container in Biddinghuizen.

Profiteer van onze voordelen en kom snel tot een geschikte container voor je geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Grofvuil afvoeren in Biddinghuizen

Met een grofvuil container voer jij je afval gemakkelijk af tijdens het klussen. Denk bij geschikt afval voor deze container aan bijvoorbeeld oude inboedel. Onder oude inboedel valt afval als kasten, bedden, keukenbladen en banken. Wij bieden containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Ben je op zoek naar een andere type container in Biddinghuizen voor je afvalsoort? Wij bieden ook containers voor de volgende afvalstromen:

De voordelen van Hartog Containers

Wil je een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment van de goedkoopste containers. Zonder dat je hiervoor borg betaalt. Wij werken met all-in tarieven. Hieronder valt ook het gratis leveren en ophalen van je bestelde container. Daarbij zorgen we bij het ophalen van de container altijd voor de afvoer en verwerking van het afval.

Wij houden van duidelijkheid. Daarom weet je bij ons altijd wat je kunt verwachten. Zonder dat je iets extra’s betaalt.

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Bestel jij vandaag nog een container bij ons? Dan wordt deze morgen al bij jou in Biddinghuizen geleverd. Dit maakt dat je met onze Hartog container snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. En met onze container wordt de klus gegarandeerd een succes!

Wil jij graag weten welke container je het beste kunt huren voor je klus? Dan kun je gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.