Skip to content

Grofvuil container huren Dronten

Heb jij binnenkort een klus gepland, waarbij veel afval vrijkomt? Dan kan een grofvuil container dit een stuk eenvoudiger maken. Hartog Containers helpt je hier graag mee! Wij beschikken over een ruim assortiment grofvuil containers met de scherpste prijzen. Binnen enkele stappen via onze website kun je tegen all-in tarieven een grofvuil container huren in Dronten. Alle prijzen op onze website worden inclusief BTW weergegeven.

Met de voordelen van Hartog Containers heb jij al snel een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Grofvuil afvoeren in Dronten

Een grofvuil container maakt het afvoeren van je gemengde afval een stuk gemakkelijker. Denk bij gemengd afval aan oude inboedel, zoals bedden, kasten, keukenbladen en banken. Wij verhuren grofvuil containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Heb je toch een andere container in Dronten nodig voor jouw afvalsoort? Wij bieden naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

Waarom Hartog Containers?

Op zoek naar een grofvuil container voor het afvoeren van jouw grofvuil? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Daarbij hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet wat je kunt verwachten, zonder dat er enige extra kosten bij komen. Wij werken namelijk met all-in tarieven. Het gratis plaatsen en ophalen van je container zit hierbij inbegrepen. Daarbij zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van je afval. Je betaalt overigens geen borg voor het huren van onze Hartog containers.

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Bestel jij vandaag nog een grofvuil container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Dronten geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen met jouw geplande klus. En met onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Wil jij graag weten welke container je het beste kunt huren voor je klus? Dan kun je gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen over grofvuil containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Dronten. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

Je mag verschillende soorten vuil en afval kwijt in een grofvuil container. Denk bijvoorbeeld aan kasten, bedden, vloerbedekking, linoleum, vloerzeil en keukenbladen. Maar ook meubels als stoelen, banken en tafels hoort bij grofvuil.

In een grofvuil container mag je geen matrassen, koelkasten en vriezers afvoeren, tenzij er een toeslag wordt betaald. Deze toeslag kun je vinden bij de extra kosten op de container huren pagina.

Welk formaat grofvuil container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een relatief klein project, zoals een slaapkamer renovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 grofvuilcontainer. Ga je het hele huis renoveren? Dan raden wij je een 10 m3 grofvuilcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.