Skip to content

Grofvuil container huren in Utrecht

Heb jij binnenkort een verbouwing, verhuizing of andere klus gepland staan waarbij je een grofvuil container in Utrecht nodig hebt? Hartog Containers staat voor je klaar! Je kunt je vrijkomende afval op een gemakkelijke manier kwijt in onze grofvuil containers. Bovendien zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het grofvuil. Bij ons is het via enkele korte stappen mogelijk om tegen all-in tarieven een grofvuil container in Utrecht te huren. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Dankzij de voordelen van Hartog Containers kom je snel en gemakkelijk tot een grofvuil container die het beste bij jouw klus past!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een grofvuil container?

Met een grofvuil container kun je het gemengde afval dat tijdens je klus vrijkomt snel en gemakkelijk laten afvoeren. Denk bij gemengd afval aan oude inboedel, zoals bedden, kasten, keukenbladen, banken, etc. Bij ons is het mogelijk om grofvuil containers van verschillende formaten te huren. Het gaat hier om containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, groot of klein, bij ons tot een geschikte grofvuil container komt.

Heb je toch een andere type container in Utrecht nodig voor je klus? Wij verhuren naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

Wat zijn de voordelen van Hartog Containers?

Hartog Containers gegarandeerd de beste optie om een container te huren! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment van goedkope containers. Wij werken met all-in tarieven en je hoeft bij ons geen borg te betalen bij het huren van een container. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid, weet je bij ons altijd goed wat je kunt verwachten. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen deze ook gratis weer op. Bij het ophalen van de containers zorgen wij tevens voor de verwerking en de afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil jij vandaag een grofvuil container bij ons bestellen? Dan wordt deze morgen al bij jou in Utrecht geleverd. Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen aan jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.