Skip to content

Grofvuil container huren?

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus gepland staan waarbij veel afval vrijkomt? Dan kan een grofvuil container je klus een stuk eenvoudiger maken. Hartog Containers helpt je hier graag bij! Wij bieden een ruim assortiment grofvuil containers met de scherpste prijzen. Binnen enkele korte stappen kan je bij ons tegen all-in tarieven een grofvuil container huren voor je klus. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers heb jij al gauw een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een grofvuil container?

Je kunt je gemengde afval gemakkelijk afvoeren in een grofvuil container. Denk bij gemengd afval aan oude inboedel, zoals bedden, kasten, keukenbladen en banken. Wij verhuren grofvuil containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij Hartog Containers terecht kunt voor een geschikte container.

Heb je een andere container nodig voor het afvoeren van jouw afvalsoorten? Dan bieden wij naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

Ga je klussen of verbouwen? Dan hebben wij verschillende containers die geschikt zijn. We bieden bouwafval containers aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals inboedel, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten. Daarnaast hebben we ook bouw- en sloopafval containers die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking. Wil je alleen hout afvoeren Dan is een houtafval container de beste optie. Verder bieden we puincontainers aan die geschikt zijn voor baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk.

Is je dak toe aan vervanging? Dan verhuren wij ook dakafval containers. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Ga je in de tuin aan de slag? Dan is een groenafval container of een grondafval container de beste keuze. Een groenafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals bladeren, takken en snoeiafval en een grondafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei.

De voordelen van Hartog Containers

Zoek jij naar een grofvuil container om jouw afval in kwijt te kunnen tijdens het klussen? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Daarbij hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet je bij ons altijd wat je kunt verwachten bij het huren van een container, zonder dat er ineens extra kosten bij komen. Wij werken met all-in tarieven. Het plaatsen en ophalen van jouw container zit hierbij inbegrepen. Ook zorgen wij zelf voor de verwerking en afvoer van jouw verzamelde afval. Voor het huren van onze containers hoef je tevens geen borg te betalen.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een grofvuil container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Door onze Hartog container te huren, wordt je klus gegarandeerd een succes!

Wil jij graag weten welke container je het beste kunt huren voor je klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033 200 27 55, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.