Skip to content

Grondafval container huren?

Heeft jouw tuin of straat een herindeling of verbouwing gehad waarbij schoon zand, aarde of graszoden is vrijgekomen? Op onze website kun je via enkele korte stappen een grondafval container huren om je grondafval te laten afvoeren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij zorgen gratis voor het volledige transport van jouw gehuurde grondafval container. 

Profiteer van onze voordelen door een grondafval container te huren voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval mag ik storten in een grondafval container?

Door een grondafval container te huren voor je geplande klus, kun je al het vrijkomende afval een stuk eenvoudiger kwijt. Je kunt de volgende afvalsoorten kwijt in een grondafval container: visueel schone grond, zand, tuinaarde en graszoden. Wij bieden grondafval containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3! Dit betekent dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Ben je toch op zoek naar een andere type container om jouw afval in kwijt te kunnen? Naast grondafval containers verhuren wij ook de volgende containers:

  • Bouwafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere oude inboedel en grofvuil
  • Bouw- en sloopafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere hout, metaal en vloerbedekking
  • Dakafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere dakleer, bitumen en isolatiematerialen
  • Groenafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere takken, snoeiafval en bladeren
  • Grofvuil container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere kasten, bedden en vloerbedekking
  • Houtafval container: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere hardhout, multiplex, spaanplaat en geverfd hout
  • Puincontainer: voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn onder andere baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

In je zoektocht naar een grondafval container ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment aan de goedkoopste containers, waarvoor je geen borg betaalt. Wij hechten in onze werkwijze veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent, zonder voor extra kosten te komen staan. Daarom werken wij met all-inclusive prijzen. Daarbij komt ook het gratis plaatsen en ophalen van je container kijken. Bovendien zorgen wij voor de afvoer en verwerking van het afval. 

Vandaag besteld, morgen al aan de slag met je grondafval container!

Bestel jij vandaag nog een grondafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd! Zo kun je snel van start met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste grondafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. 

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of contactformulier.

Geen producten in je winkelmand.

Container bestellen