Skip to content

Grondafval container huren?

Heeft jouw tuin of straat een herindeling of verbouwing gehad waarbij schoon zand, aarde of graszoden is vrijgekomen? Op onze website kun je via enkele korte stappen een grondafval container huren om je grondafval te laten afvoeren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij zorgen gratis voor het volledige transport van jouw gehuurde grondafval container. 

Door een container te huren bij ons kun je van onze vele voordelen profiteren. 

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval mag ik storten in een grondafval container?

Zand of grond afvoeren? Door een grondafval container te huren voor je geplande klus, kun je al het vrijkomende afval een stuk eenvoudiger kwijt. Je kunt de volgende afvalsoorten kwijt in een grondafval container: visueel schone grond, zand, tuinaarde en graszoden.  Wij bieden grondafval containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3! Dit betekent dat je voor iedere klus een container kunt huren bij ons.

Ben je toch op zoek naar een andere type container om jouw afval in kwijt te kunnen? Naast grondafval containers verhuren wij ook de volgende containers:

Ga je klussen of verbouwen? Dan hebben wij verschillende containers die geschikt zijn. We bieden bouwafval container aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals inboedel, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten. Ook bieden we bouw- en sloopafval containers aan. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking. Daarnaast verhuren we grofvuil containers. Deze containers zijn geschikt voor kasten, keukenbladen en bedden. Heb je alleen houtafval? Dan is een houtafval container de beste optie. Verder bieden we puincontainers aan die geschikt zijn voor baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk.

Is je dak toe aan vervanging? Dan verhuren wij ook dakafval containers. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Ga je in de tuin aan de slag? En heb je een container nodig waar je afvalsoorten zoals bladeren, takken en snoeiafval in kwijt kan? Dan is een groenafval container de beste keuze.

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

In je zoektocht naar een grondafval container ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment aan de goedkoopste containers, waarvoor je geen borg betaalt. Wij hechten in onze werkwijze veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent, zonder voor extra kosten te komen staan. Daarom werken wij met all-inclusive prijzen. Daarbij komt ook het gratis plaatsen en ophalen van je container kijken. Bovendien zorgen wij voor de afvoer en verwerking van het afval. Zo hoef je niet zelf de grond af te voeren, maar regelen wij dit voor je.

Vandaag besteld, morgen al aan de slag met je grondafval container!

Bestel jij vandaag nog een grondafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd! Zo kun je snel van start met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste grondafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. 

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of contactformulier.

Veelgestelde vragen over grondafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een grondafval container mag je tuingrond, zand, schone grond  en graszode afvoeren. Let op! Wij kunnen alleen schone (niet-verontreinigde) grond afvoeren. Natuurlijk kan er een takje of wortel tussen je grond blijven zitten, zolang dit maar een klein percentage van de grond bevat. Als de grond verontreinigd is, of onze chauffeur verdenkt de grond van verontreiniging, kunnen wij de grond helaas niet accepteren. Bekijk en beoordeel de grond dus goed voordat je de grond in de container af laat voeren.

In een grondafval container mag je geen groen en ander tuinafval dan tuingrond afvoeren. Ook kunnen wij geen verontreinigde grond meenemen. 

Meer informatie over grondafvoeren vind je in onze blog.

Welk formaat grondafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Voor het renoveren van een klein (deel van je) tuin heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 grondafvalcontainer. Ga je het hele huis renoveren? Dan raden wij je een 10 m3 grondafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.