Skip to content

Houtafval container Almere huren?

Heb je een project gepland waarbij je veel houtafval moet afvoeren? Huur dan om een houtafvalcontainer bij Hartog Containers! Met onze houtafvalcontainers ben je snel en efficiënt van al je houtafval af. Wij verzorgen de afvoer en verwerking, zodat jij je volledig kunt concentreren op je klus. Dankzij onze all-in prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan, en met onze snelle levering in Almere kun je direct aan de slag. Ontdek de oplossingen van Hartog Containers en kom van je houtafval af!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval mag je storten in een houtafvalcontainer?

Hoewel hout het hoofdmateriaal is dat je in een houtafvalcontainer mag deponeren, omvat dit vaak meer dan je zou verwachten. Onder houtafval vallen onder andere spaanplaat, hardboard, geplastificeerde houtsoorten, geperst hout, vezelplaten, geschilderd hout, deuren, kozijnen en laminaat (met uitzondering van de ondervloer). In Almere bieden we houtafvalcontainers aan in diverse maten, van 3m³ tot maar liefst 15m³, zodat er altijd een geschikt formaat is voor jouw houtafval!

Ontdek andere afvalsoorten in Almere

Naast houtcontainers bieden we in Almere een breed scala aan andere containeropties aan. Voor het afvoeren van inboedel en isolatiemateriaal zijn onze bouwafvalcontainers ideaal. Onze bouw- en sloopafvalcontainers zijn geschikt voor het deponeren van hout, metaal en vloerbedekking. Grofvuilcontainers zijn beschikbaar voor het storten van items zoals kasten, bedden en vloerbedekking. Daarnaast bieden we specifieke containers aan voor verschillende afvalsoorten. Denk hierbij aan dakafvalcontainers voor dakleer, bitumen en isolatiematerialen, groenafvalcontainers voor takken, snoeiafval en bladeren, en puincontainers voor al je schone puin zoals baksteen. Ook hebben we grondafvalcontainers voor schone grond, aarde en zand.

Daarom Hartog Containers!

Ben je op zoek naar een voordelige houtafvalcontainer in Almere? Hartog Containers biedt een breed assortiment containers van verschillende formaten tegen scherpe prijzen. Onze tarieven zijn all-in, zonder verrassingen of extra kosten. Bovendien hoef je geen borg te betalen voor de huur van je container. Bij Hartog Containers staat duidelijkheid voorop, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!

Afvoer en verwerking van houtafval in Almere

Bij Hartog Containers hoef je je geen zorgen te maken over het afvoeren en verwerken van je afval, daar zorgen wij voor! Hiervoor is het belangrijk dat je alleen hout in je container stort, en geen ander afval. Dan zorgen wij voor een goede afvoer en verwerking in Almere van al jouw houtafval. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken, en kun je je volledig focussen op je klus!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Plaats vandaag nog je bestelling voor een houtafvalcontainer bij Hartog Containers en geniet morgen al van de levering in Almere! Met onze betrouwbare en snelle service ben je direct klaar om aan je geplande project te beginnen.

Heb je twijfels over welke materialen wel of niet in de houtcontainer mogen worden gestort? Of heb je behoefte aan deskundig advies over het meest geschikte formaat voor jouw behoeften? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons op 033 200 27 54. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw project.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.