Skip to content

Houtafval container Soest huren?

Heb jij een klus op de planning staan waarbij je veel houtafval kwijt moet? Dan is het huren van een houtafvalcontainer bij Hartog Containers dé oplossing voor jou! Met onze houtafvalcontainers kom je gemakkelijk van al jouw houtafval af. Wij regelen de afvoer en verwerking, zodat jij al je tijd kan besteden aan jouw klus! Met onze all-in prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan, en onze snelle levering in Soest zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt. Kom van je houtafval af en huur een container bij Hartog Containers!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval mag je storten in een houtafvalcontainer?

Vanzelfsprekend is hout het enige materiaal dat je in een houtafval container mag storten, maar hier valt vaak meer onder dan je denkt. Zo bij houtafval bijvoorbeeld het volgende afval toegestaan: spaanplaat, hardboard, geplastificeerde houtsoorten, geperst hout, vezelplaten, geschilderd hout, deuren, kozijnen en laminaat (met uitzondering van de ondervloer). Wij verhuren houtafvalcontainers van 3m3 tot wel 15 m3 in Soest. Zo hebben we altijd het juiste formaat voor jouw al jouw houtafval!

Ook voor ander afval dan groenafval kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden containers aan voor alle soorten afval:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een goedkope houtafval container in Soest? Hartog Containers is de beste keuze voor jouw containerhuur! Wij hebben een breed assortiment aan containers van verschillende maten voor de scherpste prijzen. Wij bieden houtafval containers aan vanaf 3m3 tot en met 15m3. Zo hebben wij altijd een geschikte container voor jouw klus.

Bij Hartog Containers hechten we waarde aan duidelijkheid. Al onze tarieven zijn all-in, waardoor er geen onverwachte of extra kosten bij de huur op komen. Zo hoef je bij ons geen borg te betalen voor de huur van je container. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Zonder dat je extra kosten betaald.

Houtafval afvoer en verwerking in Soest

Bij Hartog Containers hoef je je geen zorgen te maken over het afvoeren en verwerken van je afval, daar zorgen wij voor! Hiervoor is het belangrijk dat je alleen hout in je container stort, en geen ander afval. Dan zorgen wij voor een goede afvoer en verwerking in Soest van al jouw houtafval. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken, en kun je je volledig focussen op je klus!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een houtafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Soest geleverd. Dit betekent dat je met onze container snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Twijfel je over welk afval allemaal in jouw hout container mag? Of wil je advies over welk formaat je nodig hebt? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of geef ons een belletje op 033 200 27 54.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.