Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Puincontainers


Bezig met een verbouwing of klus waarbij puin is vrijgekomen? Bij Hartog-Containers.nl huurt u een puincontainer op maat. Wanneer uw gehuurde puincontainer vol is, kunt u bij ons melding maken. Wij komen dan de container weer ophalen. Omdat wij all-in tarief rekenen betaalt u niks extra's voor de levering, het ophalen of de afvalverwerking! Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond

Welke container heb ik nodig?

Één klik op de knop en uw puincontainer wordt bij u thuis bezorgd. Puinafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kunt u in een puincontainers container baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind.etc. vervoeren. Wij verhuren containers van elk formaat van 3m t/m wel 15 m3.

U kunt bij Hartog-Containers.nl ook een grofvuil container huren voor al uw oude inboudel zoals bedden, banken, stoelen.  Bent u op zoek naar een container voor een andere afvalsoort? Bekijk onze andere containers: bouwafval container, groenafval container, houtafval containergrondcontainer  en dakafval containers.

 

Morgen al in huis

Als u vandaag bij ons een container besteld, wordt het morgen al bezorgd! Wij werken met een all-inclusive prijs. Wij plaatsen onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze container bij u ophalen, zorgen wij daarna ook gratis voor de verwerking van het afval. Dus u betaald alleen voor de huurprijs van de container.

Bij vragen over de levering, het ophalen of de containersoorten kunt u altijd contact met ons opnemen!

[profiler]
Memory usage: real: 36700160, emalloc: 36136472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem