Skip to content

Puincontainer huren?

Heb jij binnenkort een klus waarvoor je een puincontainer nodig hebt? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden een ruim assortiment goedkope containers waarin je gemakkelijk jouw puinafval kwijt kunt. Wanneer de container vol raakt tijdens het klussen, kun je dit bij ons melden. Wij halen dan de container op en zorgen ook voor de afvoer van het afval. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Ook heb je bij Hartog Containers te maken met all-in tarieven, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Met de voordelen van Hartog Containers wordt jouw geplande klus gegarandeerd een succes!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval hoort thuis in een puincontainer?

Één klik op de knop en jouw puincontainer wordt bij jou thuis bezorgd. Puinafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kun je in een puincontainers bijvoorbeeld het volgende kwijt: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij beschikken over containers van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor jouw geplande klus.

Heb je toch een andere type container nodig om jouw afval te laten afvoeren? Wij bieden naast puincontainers ook de volgende type containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Bij Hartog Containers heb je de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je overigens geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, waardoor je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Wij zorgen bij het ophalen van de containers tevens voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen