Skip to content

Huur een puin container

Heb jij binnenkort een klus waarvoor je een puin container nodig hebt? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden een ruim assortiment goedkope containers waarin je gemakkelijk jouw puinafval kwijt kunt. Wanneer de container vol raakt tijdens het klussen, kun je dit bij ons melden. Wij halen dan de container op en zorgen ook voor de afvoer van het afval. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Ook heb je bij Hartog Containers te maken met all-in tarieven, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Met de voordelen van Hartog Containers wordt jouw geplande klus gegarandeerd een succes!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval hoort thuis in een puin container?

Één klik op de knop en jouw puin container wordt bij jou thuis bezorgd. Puinafval is een breed begrip waar verschillende soorten afval onder vallen. Zo kun je in een puin containers bijvoorbeeld het volgende kwijt: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij beschikken over containers van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor jouw geplande klus.

Heb je toch een andere type container nodig om jouw afval te laten afvoeren? Wij bieden naast puin containers ook de volgende type containers aan:

Ga je klussen of verbouwen? Dan hebben wij verschillende containers die geschikt zijn. We bieden bouwafval container aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals inboedel, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten. Ook bieden we bouw- en sloopafval containers aan die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals hout, metaal en vloerbedekking. Daarnaast verhuren we grofvuil containers. Deze containers zijn geschikt voor kasten, keukenbladen en bedden. Heb je alleen houtafval? Dan is een houtafval container de beste optie.

Is je dak toe aan vervanging? Dan verhuren wij ook dakafval containers. Deze container is geschikt voor afvalsoorten zoals dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Ga je in de tuin aan de slag? Dan is een groenafval container of een grondafval container de beste keuze. Een groenafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals bladeren, takken en snoeiafval en een grondafval container is geschikt voor afvalsoorten zoals visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei.

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een puin container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Bij Hartog Containers heb je de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je overigens geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, waardoor je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Wij zorgen bij het ophalen van de containers tevens voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.