Skip to content

Puincontainer huren in Almere

Heb je een aanstaand project waarvoor je een puincontainer in Almere nodig hebt? Bij Hartog Containers zijn we er om je te helpen! Ontdek ons ruime assortiment voordelige containers, perfect voor het efficiënt afvoeren van puinafval. Huur eenvoudig en snel een puincontainer voor je klus via onze gebruiksvriendelijke website. Onze huurprijzen zijn inclusief BTW en we hanteren all-in tarieven, dus geen onverwachte kosten. Met de voordelen van Hartog Containers ben je verzekerd van een geslaagd project in Almere!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval mag je in een puincontainer gooien?

Een puincontainer is ideaal voor het afvoeren van verschillende soorten afval, zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. We hebben containers in diverse maten, van 3 m3 tot maar liefst 15 m3, zodat er voor elke klus, groot of klein, een passende oplossing is.

Container 3 m3 Container 6 m3 Container 10 m3 Container 10 m3 gesloten Container 15 m3

Naast puincontainers bieden we ook andere typen containers aan in Almere. Zo bieden we bouwafvalcontainers aan voor inboedel en isolatiemateriaal. In onze bouw- en sloopafvalcontainers kun je hout, metaal en vloerbedekking kwijt. In onze grofvuilcontainers kun je afvalsoorten als kasten, bedden en vloerbedekking storten. Ook hebben we containers voor specifieke afvalsoorten. Zo hebben we dakafvalcontainers voor al je dakleer, bitumen en isolatiematerialen, groenafval containers voor al je takken, snoeiafval en bladeren, en houtafvalcontainers voor hout, mulitplex en spaanplaat. Daarnaast hebben we grondafvalcontainers voor schone grond, aarde en zand.

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Als je een puincontainer wilt huren in Almere, dan is Hartog Containers de beste keuze. We bieden een ruim assortiment containers tegen scherpe prijzen, zonder borg te vragen. Bovendien werken we met all-in tarieven, inclusief plaatsing, ophaling, verwerking en afvoer van je afval. Met onze transparante tarieven weet je altijd waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Hartog Containers voor je project in Almere!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij je in Almere geleverd. Zo kun je snel en zonder zorgen aan de slag met je project. Met de voordelige containers van Hartog Containers ben je verzekerd van een geslaagde klus!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je advies over welke container het beste past bij jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mail of het contactformulier. We denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.