Skip to content

Puincontainer huren in Amersfoort

Heb jij binnenkort een grote klus waarbij je een puincontainer in Amersfoort nodig hebt? Dan kun je bij Hartog Containers terecht voor de goedkoopste puinafval containers! Met een puincontainer kun jij jouw puinafval gemakkelijk afvoeren. Doordat wij all-in tarieven hanteren, betaal je niks extra’s voor de levering, het ophalen of de afvalverwerking! Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte container huren voor jouw verbouwing!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Puincontainer huren in Amersfoort

Tijdens jouw grote verbouwingsklus kun jij je schoon puin kwijt in een puincontainer. Hierbij kun je denken aan puinafval, zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Hartog Containers verhuurt puinafval containers van verschillende formaten. Wil jij een puincontainer huren in Amersfoort? Wij bieden puincontainers aan van 3 m3 tot wel 15 m3.

Heb jij te maken met andere afvalsoorten die niet geschikt zijn voor een puincontainer? Dan bieden wij ook andere type containers in Amersfoort aan, namelijk:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden wij van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen we deze ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking en het afvoeren van het puinafval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil je vandaag een puincontainer huren in Amersfoort bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met jouw geplande verbouwing of klus. Met de goedkoopste puincontainers die Hartog Containers biedt, wordt je verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.